Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (265 reviews)

Wat 265 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*

9.2
(265 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"welkom"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Als je binnenkomt voel je je meteen welkom! Een goed diner met goede bijpassende wijnen. Heerlijke Cava om mee te beginnen; extra zalmgerecht is top. een geslaagde avond.

Aloys Wijckmans op 07 september 2014

"Ratatouille"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

In een mooi aangeklede ruimte zorgt de bediening, die de juiste toon weet te vinden, dat je je snel op je gemak voelt. Het eten is van een bovengemiddelde kwaliteit, maar los van de menu's aan de prijzige kant in vergelijking met restaurants in de ons omringende landen. Ook voor Nederlandse begrippen is het bovengem...

Lees hele review

In een mooi aangeklede ruimte zorgt de bediening, die de juiste toon weet te vinden, dat je je snel op je gemak voelt. Het eten is van een bovengemiddelde kwaliteit, maar los van de menu's aan de prijzige kant in vergelijking met restaurants in de ons omringende landen. Ook voor Nederlandse begrippen is het bovengemiddeld. Zeker een aanrader in Haarlem, dat de laatste jaren aan variëteit heeft gewonnen.

Peter op 07 september 2014

"Veel potentie"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Vorige week tijdens de restaurantweek bij ratatouille gegeten, na de amuse, het voorgerecht en het extra tussengerecht waanden wij ons in een sterrenrestaurant,het pièce,eendenborst met sinaasappelsaus was helaas minder, saus leek meer sinaasappelsap, dit werd niet goedgemaakt door het dessert, dit kon veel beter,we...

Lees hele review

Vorige week tijdens de restaurantweek bij ratatouille gegeten, na de amuse, het voorgerecht en het extra tussengerecht waanden wij ons in een sterrenrestaurant,het pièce,eendenborst met sinaasappelsaus was helaas minder, saus leek meer sinaasappelsap, dit werd niet goedgemaakt door het dessert, dit kon veel beter,wellicht toch wat bezuinigd op het menu ivm de rest. week ? Toch overwegend positief, vriendelijke bediening, niet allemaal even professioneel, het was druk en wel wat krap, maar goede akoestiek dus goed te doen..keukenstoeltjes te oncomfortabel voor een diner van 3 uur (houten xxx). ga toch nog eens a la carte daar eten !

nico op 06 september 2014

"een aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

had om 18.30 geboekt bij ratatouille
werd gebeld of we een uur eerder konden komen, daar hadden we geen spijt van we kregen de beste plaats een bubbeltje en veel extra aandacht, het eten was heerlijk en de bediening super!

Mary de Haan op 06 september 2014

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Kort en bondig . Alles maar dan ook alles Top !!!

Petra Wijngaard op 05 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten. Ook is er keuze uit sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden