Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (265 reviews)

Wat 265 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*

9.2
(265 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke avond gehad, leuke bediening met vakkennis, erg goed gegeten, een aanrader.

eduard op 04 september 2014

"Buitengewoon goed"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ouderwets lekker gedineerd, mooie gerechten, prima bediening, die wist wat en op tafel kwam, duidelijk uitleg gaf over de wijnen en elk gerecht, Zeer vakbekwaam, waar veel collega's nog wat van kunnen leren.

Francois Culi op 04 september 2014

"Zalig gegeten; toppertje in Haarlem"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na het lezen van de lovende recensies hebben wij een tafeltje geboekt en gisteravond hier heerlijk gegeten. Het team van Ratatouille maakt het dan ook echt waar! Mooie gerechten, fijne smaken gecombineerd met een heel mooi wijnarrangement. De vriendelijke bediening doen hun uiterste best om je het naar het zin te ma...

Lees hele review

Na het lezen van de lovende recensies hebben wij een tafeltje geboekt en gisteravond hier heerlijk gegeten. Het team van Ratatouille maakt het dan ook echt waar! Mooie gerechten, fijne smaken gecombineerd met een heel mooi wijnarrangement. De vriendelijke bediening doen hun uiterste best om je het naar het zin te maken. De vriendelijke rekening maakt het af! Wij hebben er een favoriet bijgekregen in Haarlem.

Marco & Ans op 04 september 2014

"beetje tegenvallend"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

zeer veel lovende reacties gezien. Nu via restaurantweek hier afgelopen weekend gegeten. De smaak was goed, echter het voorgerecht, Griekse salade, was qua omvang meer een amuse en ook het hoofdgerecht was lekker, maar erg weinig. De bediening had duidelijk de opdracht gekregen om veel extra´s te verkopen, zowel qua...

Lees hele review

zeer veel lovende reacties gezien. Nu via restaurantweek hier afgelopen weekend gegeten. De smaak was goed, echter het voorgerecht, Griekse salade, was qua omvang meer een amuse en ook het hoofdgerecht was lekker, maar erg weinig. De bediening had duidelijk de opdracht gekregen om veel extra´s te verkopen, zowel qua extra gangen als qua wijn, die wederom zeer zuinig werd ingeschonken. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Evert Koning op 02 september 2014

"Heerlijk! "
7.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 4

Echt lekker gegeten, een genot voor de smaakpapillen. De uitleg hielp en de bijpassende wijn paste er ook echt goed bij. Minder puntje vond ik de restaurant ruimte: te veel mensen in een te kleine ruimte. Een aanrader als het minder druk is.

Gerard op 01 september 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten. Ook is er keuze uit sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden