Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (265 reviews)

Wat 265 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*

9.2
(265 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Super avond gehad"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

In de restaurantweek gegeten. Super ontvangen en geweldige service. Ook voor de vegetarische gerechten was heel veel aandacht. Echt een aanrader dit.

Fred op 01 september 2014

"surprise"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Very good and very tasty.

J. Huizinga op 31 augustus 2014

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

echt heel goed , een ster zou op z'n plaats zijn

john op 31 augustus 2014

"Heel erg goed eten"
7.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 5

Voor de tweede keer bij ratatouille gegeten, een griekse salade met bijzondere smaken en een feta die daar niet helemaal in paste, door naar een tussengerecht, zalm, klein, maar fijn en best wel duur vergeleken met het menu, fantastische eendenborst met sinaasappeljus en pastinaakpuree, eindigend met een mooi desser...

Lees hele review

Voor de tweede keer bij ratatouille gegeten, een griekse salade met bijzondere smaken en een feta die daar niet helemaal in paste, door naar een tussengerecht, zalm, klein, maar fijn en best wel duur vergeleken met het menu, fantastische eendenborst met sinaasappeljus en pastinaakpuree, eindigend met een mooi dessert.
Eten is top, maar in de restaurantweek is het wel een beetje boven op elkaar gepropt. tafels moesten echt verschoven worden als iemand uit zijn stoel wilde komen. Met vier kwam de rekening toch nog op ruim 165 euro uit. Het was het wel waard, maar volgende keer gaan we lekker rustig een normaal menu consumeren.

Dick op 30 augustus 2014

"Prettige avond"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben tijdens de restaurantweek dit restaurant bezocht. Een sfeervol etablissement met erg vriendelijke en goede bediening! De gerechten werden mooi gepresenteerd en de uitleg over de gerechten was goed. Wij hebben zeker lekker gegeten al vonden wij het niet spannend of verrassend maar dat hoeft ook niet altijd...

Lees hele review

Wij hebben tijdens de restaurantweek dit restaurant bezocht. Een sfeervol etablissement met erg vriendelijke en goede bediening! De gerechten werden mooi gepresenteerd en de uitleg over de gerechten was goed. Wij hebben zeker lekker gegeten al vonden wij het niet spannend of verrassend maar dat hoeft ook niet altijd. De smaken waren prima in orde en de porties goed. Het bijpassende wijnarrangement stak er deze avond met vlag en wimpel bovenuit erg lekker en goed gekozen. Een prettig restaurant voor een gezellige en goede avond tafelen.

Patricia op 25 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten. Ook is er keuze uit sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden