Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (265 reviews)

Wat 265 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*

9.2
(265 reviews)
Eten
9.4
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"Fantastische ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles klopt bij Ratatouille. Vanaf het moment van binnenkomst tot vertrek. Zeer gastvrij, persoonlijke behandeling en uiteraard heerlijk gegeten. Een aanrader.

Susanne op 01 februari 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij kwamen voor het 6-gangen Michelin-diner, inclusief 3 amuses. Elke gang was een plaatje op ons bord, met uitstekende uitleg hierover en daarbij een verrassend mooi wijn-arrangement. Het personeel was zeer vriendelijk en deskundig. Een topavond.

Rob Eeken op 31 januari 2020
Geverifiëerd

"Heel prettige sfeer"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was uiteraard erg lekker, en hier en daar bijzonder qua smaken, de entreqôt was erg lekker, maar die maak ik zelf ook zo. Mijn man had de bijbehorende wijn erbij, en die was volgens hem uitstekend. Het dessert was zeer bijzonder. Kortom we komen zeker terug. Wel vind ik het water wat je erbij kon nemen, en oeverloos erbij geschonken wordt vrij duur €5,— pp.

Ella Hietbrink op 29 januari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Eten was erg goed. Creatieve smaakcombinaties die natuurlijk in elkaar overliepen. Mooi pand ook, wat direct zorgt voor fijne sfeer.

Dolly Van den Akker op 27 januari 2020
Geverifiëerd

"Fantastisch"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Zeer genoten van een 6 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Als start een aantal amuses en vervolgens 6 gangen, waardoor we zeker niet te kort hadden. Tempo was precies goed. De gerechten waren smaakvol en mooi opgediend. Bediening en service zeer goed en oplettend. Niks te kort gekomen! De extra keuzes als ...

Lees hele review

Zeer genoten van een 6 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Als start een aantal amuses en vervolgens 6 gangen, waardoor we zeker niet te kort hadden. Tempo was precies goed. De gerechten waren smaakvol en mooi opgediend. Bediening en service zeer goed en oplettend. Niks te kort gekomen! De extra keuzes als een glas champagne vooraf of limoncello achteraf doet de rekening snel oplopen maar ach, het was elke € waard.

Small d6f7594d51
Willems op 19 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

Over Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding. Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster in 2014 een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten. Ook is er keuze uit sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden