Knife fork icon red

FG Food Labs*

8,5 (269 reviews)

Wat 269 mensen zeggen over FG Food Labs*

8.5
(269 reviews)
Eten
8.8
Service
8.3
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"FG Food Labs beneden verwachting"
4.3 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 6

FG Food Labs was ver beneden verwacthing. Kon het restaurant niet binnen, omdat de deur van de buitenkant niet geopend kon worden. Er stond niemand vh restaurant bij de deur om de deur te openen. Na kwartier te hebben gewacht hebben wij zelf maar om een drankje gevraagd. Na 50min te hebben gewacht, hebben wij gevraa...

Lees hele review

FG Food Labs was ver beneden verwacthing. Kon het restaurant niet binnen, omdat de deur van de buitenkant niet geopend kon worden. Er stond niemand vh restaurant bij de deur om de deur te openen. Na kwartier te hebben gewacht hebben wij zelf maar om een drankje gevraagd. Na 50min te hebben gewacht, hebben wij gevraagd wanneer ons eten kwam, toen pas kwamen ze met de menukaart, terwijl wij al voor een 3-gangenmenu hadden geserveerd. De eerste uur leek wel of wij onzichtbaar waren. Ik had een glas waar een stukje glas uit was. Het eten was niet echt bijzonder of "innovatief en creatief". Had veel meer van verwacht. Een glas tonic of bitter lemon kost €5,- Dat is echt teveel. Ook al is het biologisch. Conclusie zal wij gaan er niet meer heen.

K.Y. Ma op 19 maart 2014

"smakelijke ervaring"
6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten. Iedere gang was een culinaire belevenis. De porties zijn erg klein. Ik zou hier niet snel buiten de restaurantweek om eten gezien de prijzen en hoeveelheden die je hiervoor terug krijgt. Hetzelfde geldt voor de drankjes... biologische bitter lemon voor € 5! Als hoofdgerechte kregen we spek. Deze wa...

Lees hele review

Heerlijk gegeten. Iedere gang was een culinaire belevenis. De porties zijn erg klein. Ik zou hier niet snel buiten de restaurantweek om eten gezien de prijzen en hoeveelheden die je hiervoor terug krijgt. Hetzelfde geldt voor de drankjes... biologische bitter lemon voor € 5! Als hoofdgerechte kregen we spek. Deze was heerlijk maar bij mijn tafelgenoot viel deze niet in de smaak. We hadden wel de mogelijkheid om deze te laten vervangen door vis maar dan kwam er gelijk € 15 bij. Ik heb al meerdere keren tijdens de restaurantweek gegeten en het valt me op de er vrijwel altijd varkensvlees op het menu staat. Personeel was vriendelijk maar had ook iets gemaakt. Desalniettemin was eten bij F G Food Labs een smakelijke ervaring en hebben we een gezellige avond gehad.

n op 19 maart 2014

"Lekker maar weinig experimenteel"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Een prachtig ingerichte zaak, very cosmopolitan, glanzend, rauw, gemoffeld blik (denk het dak ven het nieuwe CS), hoge tafels met hoge barstoelen. De restaurantweekgastenwerden aan de bar gezet om te eten. Tja.
Open keuken, brigade in het zwart, rustig en geconcentreerd aan het werk. De hele achterwand van de boog...

Lees hele review

Een prachtig ingerichte zaak, very cosmopolitan, glanzend, rauw, gemoffeld blik (denk het dak ven het nieuwe CS), hoge tafels met hoge barstoelen. De restaurantweekgastenwerden aan de bar gezet om te eten. Tja.
Open keuken, brigade in het zwart, rustig en geconcentreerd aan het werk. De hele achterwand van de boog beplakt met een fotobehang van een weglopende rails in een oude metrotunnel zodat het lijkt alsof je zó de Parijse metro in kan lopen. Mooi gedaan!

Eten: ik vond het erg weinig lab-achtig, 3 gangen die allemaal volgens hetzelfde principe werden gepresenteerd. Stukje perfect gebakken vis op een groot wit bord naast zo’n bijna al niet meer modieuze swirl van groentezalf, volgens de bediening 'gecentrifugeerd’ in het lab, met een paar kleine perfect gegaarde vierkante blokjes van dezelfde groente, (biet in dit geval) een halve eetlepel heerlijke linzenprut en één miniscuul stukje knapperig zure bleekselderij.

Tussengang (als supplement besteld) idem dito met een stukje tong en een swirl van wortel met een paar kubusjes wortel, een halve dessertlepel parelgort.

Hoofd: heerlijke plakjes buikspek, zacht en smeltend in de mond, met een swirl van pompoenzalf en… nou ja, je snapt het concept inmiddels.

Toe: een reepje eenvoudige broodpudding met een heerlijk bolletje mandarijnijs dat niet zoet was, en een melée aan drupjes mandarijnzalf en een doorzichtig manadarijnsapjessausje.

Glaasje bubbels, 2 glazen wijn p.p., beetje water, beetje brood, een kop koffie en 200 euro (inclusief fooi) later stonden we weer buiten.

Prima avond gehad, lekker gegeten, veel gelachen en heerlijk om ons heen gekeken naar de show die het ook is. Er was een tussengang waar de bediening met vloeibare stikstof in de weer ging. Er werd in een vijzel plukjes verse groene kruiden gedaan, overgoten met stikstof en moesten de gasten zelf hun kruiden vijzelen. Dan kwam er een bolletje ijs bij en moesten ze het met een lepel roeren en vervolgens opeten. En natuurlijk een gillende gin-tonic kaart met voor elke gin een pagina beschrijving en z’n eigen tonic, het glas gekoeld met ijs én stikstof en de gin geserveerd in een grote plastic injectiespuit. Oh ja, en bij het brood kregen we boter, olie een een steen van roze zout met een nootmuskaatrasp, konden we lekker zelf zout raspen. Een leuke vondst.

Conclusie: wij gaan niet voor de 11 gangen experience bij FG zelf. Iets experimenteler, vooral meer variatie gewenst. Technisch uitstekend, mooie ambiance.

Annemieke op 18 maart 2014

"zeer teleurstellende diner-ervaring bij FG Food Labs"
3.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 5

ETEN: Qua kaart niet bijzonder, behalve t Nitro gerecht waar IVY(FG is gelieerd aan IVY) bekend om staat. Kleine porties met wat flauwe pureetjes. Al met al zeer slechte prijs-kwaliteitsverhouding (als je als hoofdgerecht in restaurantweek 4x4 cm buikspek serveert, is dat vast goed voor je restaurantmarge, maar zeer...

Lees hele review

ETEN: Qua kaart niet bijzonder, behalve t Nitro gerecht waar IVY(FG is gelieerd aan IVY) bekend om staat. Kleine porties met wat flauwe pureetjes. Al met al zeer slechte prijs-kwaliteitsverhouding (als je als hoofdgerecht in restaurantweek 4x4 cm buikspek serveert, is dat vast goed voor je restaurantmarge, maar zeer slecht voor je imago omdat de eerste de beste chinees het even goed klaarmaakt en voor dezelfde prijs minimaal een halve kilo serveert)
SFEER: inrichting is sfeervol & origineel. Echter 50% vd plaatsen is aan de bar, uitkijkend op...de bar. Tevens was het zo druk dat we echt elleboog aan elleboog zaten. Locatie is ook al niet top.
SERVICE: Netjes en beleefd maar meer ook niet. Voor het toilet moet je naar 'buiten', naar een andere ruimte, via deuren die alleen het personeel voor je open kan doen. Als je pech hebt (zoals ik) sta je 5 minuten te zwaaien voordat iemand open doet als je weer terugkomt van het toilet).

boudewijn van dijk op 17 maart 2014

"Kennismaken met FG"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn eerste keer bij François Geurds, in het teken van de restaurantweek een lunch voor 3 personen gereserveerd. De ontvangst was zeer vriendelijk door de mooie jongedame die ons bij de voordeur al opwachtte. Zij begeleidde ons naar 1 van de verhoogde tafels met comfortabele krukken. Inspiratie voor het interieur is...

Lees hele review

Mijn eerste keer bij François Geurds, in het teken van de restaurantweek een lunch voor 3 personen gereserveerd. De ontvangst was zeer vriendelijk door de mooie jongedame die ons bij de voordeur al opwachtte. Zij begeleidde ons naar 1 van de verhoogde tafels met comfortabele krukken. Inspiratie voor het interieur is overduidelijk uit Spanje gekomen en is goed gelukt. Als aperitief vroegen we om een gin tonic, die op uiterst creatieve manier werd uitgeserveerd. Uiteindelijk kregen we allemaal een verschillende gin, met een mooi verhaaltje. Het menu: vooraf Steenbolk met rode biet en linzen (voortreffelijk), vervolgens buispek 24 uur gemarineerd en vervolgens 24 uur gegaard in een badje (uitmuntend) en na een broodpudding met citrusijs / smaken (geweldig). Als wijn van een gemischter satz genoten tegen een zachte prijs. Goedkoop is FG niet, maar een unieke ervaring. Wat mij betreft waren prijs, kwaliteit en dienstverlening prima in balans. Al met al een mooie kennismaking. Tot snel, FG!

Benjamin op 17 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 41 3032 AE Rotterdam

Over FG Food Labs*

FG Food Labs (één Michelin ster) is gevestigd in een indrukwekkende spoortunnel onder de Rotterdamse Hofbogen. Het is een gastronomische reis die je je voor altijd zal herinneren.

Het restaurant is constant op zoek naar het ene gerecht dat bij jou een speciale herinnering oproept of een gevoel van voldoening creëert. Op het gebied van smaak is er geen enkele restaurant dat zo geavanceerd is als FG Food Labs. Er wordt naar niets minder dan perfectie gestreefd. Je verlaat het restaurant niet zonder voldoening.

Het restaurant heeft een relaxte sfeer waar je jezelf direct thuis voelt. Daarnaast is er ook terras dat als één van de mooiste van heel Nederland wordt beschouwd.

Laat je in de watten leggen door de culinaire creaties van FG Food Labs!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden