Knife fork icon red

FG Food Labs*

8,5 (269 reviews)

Wat 269 mensen zeggen over FG Food Labs*

8.5
(269 reviews)
Eten
8.8
Service
8.3
Sfeer
8.4
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten!N beetje huiverig na het lezen van een recensie op Iens gingen we zaterdag lunchen bij het food lab. Maar wat hebben ze zich waargemaakt. Heerlijke maaltijd, goeie service!! En wat een mooie locatie, je krijgt meteen zin om naar Barcelona of zo te gaan, echt grootstedelijk!! Kom hier zeker nog eens,...

Lees hele review

Heerlijk gegeten!N beetje huiverig na het lezen van een recensie op Iens gingen we zaterdag lunchen bij het food lab. Maar wat hebben ze zich waargemaakt. Heerlijke maaltijd, goeie service!! En wat een mooie locatie, je krijgt meteen zin om naar Barcelona of zo te gaan, echt grootstedelijk!! Kom hier zeker nog eens, gewoon lekker na de markt op zaterdag voor een goed glas wijn en een heerlijk snackje!!

Monique Klein op 16 maart 2014

"Viel tegen"
6.0 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 7

Heb van de zomer bij FG restaurant gegeten, was heerlijk. Nu hier, en het viel tegen. Het eten op zich was niet erg bijzonder, het waren drie kleine gerechtjes. Voor hadden we vis die was flauw, hoofdgerecht porkbelly was erg lekker maar te klein voor een hoofdgerecht. Nagerecht was breadpudding die was goed. Maar h...

Lees hele review

Heb van de zomer bij FG restaurant gegeten, was heerlijk. Nu hier, en het viel tegen. Het eten op zich was niet erg bijzonder, het waren drie kleine gerechtjes. Voor hadden we vis die was flauw, hoofdgerecht porkbelly was erg lekker maar te klein voor een hoofdgerecht. Nagerecht was breadpudding die was goed. Maar het eten kwam te snel. Binnen anderhalf uur stonden we weer buiten met een fikse rekening. Bediening was niet erg attent, moesten iedere keer vragen om ons water. Voor de normale prijs van €27,50 (€37,50), normale prijzen voor de huiswijn(€9) en de koffie zou ik tevreden zijn geweest. Maar voor €140 met z'n tweeen en 1,5 uur later weer buiten, nee nooit meer.

Manon op 16 maart 2014

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Uitmuntende organisatie, telefonische bevestiging vooraf door restaurant met navraag voorkeuren en allergieen was zeer vriendelijk en een compliment waard. Uitstekende keuken levert mooie en smaakvolle gerechten af, waarin in de loop van de avond op naburige tafels wel wat variatie blijkt te ontstaan in m.n. portion...

Lees hele review

Uitmuntende organisatie, telefonische bevestiging vooraf door restaurant met navraag voorkeuren en allergieen was zeer vriendelijk en een compliment waard. Uitstekende keuken levert mooie en smaakvolle gerechten af, waarin in de loop van de avond op naburige tafels wel wat variatie blijkt te ontstaan in m.n. portionering. Voor het aangekondigde 'opzoeken van de grenzen van wat met eten mogelijk is' waren de gerechten wel wat te klassiek.
Bediening is correct, en doet alles wat in een toprestaurant verwacht mag worden, maar lijkt daarbij zo op de tenen te lopen dat een zeer onrustig gevoel ontstaat -- een beetje ontspannen zou geen kwaad kunnen. Toiletbezoek dat door beveiliging alleen onder begeleiding mogelijk blijkt is een wel heel aparte ervaring.

Sebastiaan op 14 maart 2014

"Restaurant Week dinner"
8.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 9

I must say that I was a bit disappointed with the 3-course menu. There was a lack of excitement and surprise, which I expect from a restaurant specializing in molecular gastronomy. I'm not sure if it's because I was having a discounted meal, but I would love to see more creativity in the dishes. I enjoyed the presentation of food and the way the fish and the pork belly were cooked, though.

A.Lucius op 12 maart 2014

"Heerlijk en ongedwongen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hebben heerlijk gegeten bij FG Foodlabs. Leuke locatie (even zoeken ivm renovatie buurt en gebouw), attent personeel, alleen de drankjes bleven wat achter (fles water werd niet frequent bijgeschonken) en ook vragen over wijn werden niet gesteld.
Eten was heerlijk zoals te verwachten van Francois :)

Ria op 11 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 41 3032 AE Rotterdam

Over FG Food Labs*

FG Food Labs (één Michelin ster) is gevestigd in een indrukwekkende spoortunnel onder de Rotterdamse Hofbogen. Het is een gastronomische reis die je je voor altijd zal herinneren.

Het restaurant is constant op zoek naar het ene gerecht dat bij jou een speciale herinnering oproept of een gevoel van voldoening creëert. Op het gebied van smaak is er geen enkele restaurant dat zo geavanceerd is als FG Food Labs. Er wordt naar niets minder dan perfectie gestreefd. Je verlaat het restaurant niet zonder voldoening.

Het restaurant heeft een relaxte sfeer waar je jezelf direct thuis voelt. Daarnaast is er ook terras dat als één van de mooiste van heel Nederland wordt beschouwd.

Laat je in de watten leggen door de culinaire creaties van FG Food Labs!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden