The Green Rose

Nederlands | €€€
10,0 (1 review)
100% aanbevolen

Wat mensen zeggen over The Green Rose

Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bijzonder verrassend, veelbelovend en smaakvol. Prachtig verhaal over de lokale oorsprong en geweldig reportoir natuurwijnen. Een aanwinst. Aanbevolen en zeker tot ziens. Bedankt!

Sandra Pilkes op 26 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Green Rose

Keuken: Nederlands

Vol verse inspiratie en nieuwe ervaringen van chef Jin is restaurant The Green Rose geopend in Arnhem. In het restaurant gaan zij vooral koken én drinken wat de natuur te bieden heeft, het ambachtelijke zal veel terugkomen op jouw bord en in jouw glas.

De ingrediënten waarmee de chef en zijn team werken zijn duurzaam, lokaal en herkenbaar. Een bezoekje aan het restaurant is het ervaren van de creativiteit van Jin en zijn team. Om jouw avond compleet te maken, worden de fijnste wijnen van de beste Nederlandse wijnleveranciers geserveerd. Daarnaast hebben zij speciale natuurbieren en persen ze elke dag verse sappen, elke dag wisselend in groente en fruit.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden