Café in the City Rotterdam

Fusion, Japans / Sushi
6,3 (2 reviews)

Wat 2 mensen zeggen over Café in the City Rotterdam

6.3 Gebaseerd op 2 reviews. 50% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten en leuke bediening

Rien Lagerwaard op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Ondanks dat we gereserveerd hadden en ik daar een duidelijke bevestiging van had ontvangen, bleek deze niet doorgekomen bij het restaurant. Daardoor hadden we geen tafeltje en moesten we aan de bar zitten. Kan gebeuren natuurlijk. Maar hetgeen waar dit restaurant minpunten op scoorde was het gebrek aan aandacht voor...

Lees hele review

Ondanks dat we gereserveerd hadden en ik daar een duidelijke bevestiging van had ontvangen, bleek deze niet doorgekomen bij het restaurant. Daardoor hadden we geen tafeltje en moesten we aan de bar zitten. Kan gebeuren natuurlijk. Maar hetgeen waar dit restaurant minpunten op scoorde was het gebrek aan aandacht voor de gast. Het duurde erg lang voordat de barmedewerkers door hadden dat je iets wilde bestellen en alles ging erg gehaast met als gevolg dat je je bestelling nog niet helemaal had uitgesproken of ze waren al weg. Deze haastige indruk die de medewerkers maakten zorgden er ook voor dat ik de sfeer als minder prettig ervaarde. De eerste drie gangen verliepen vlot maar daarna waren ze ons dessert vergeten. Voordat we iemand te pakken hadden om te vragen waar ons dessert bleef waren we ook weer een halfuur verder. Afgezien van de sfeer en de service was het eten wel goed.

B.F. op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Café in the City Rotterdam

Keuken: Fusion, Japans / Sushi

Midden in het centrum van Rotterdam is dit eigentijdse voortreffelijke restaurant Café in the City gevestigd. Hier kan je genieten van fenomenale gerechten die gebaseerd zijn op de voortreffelijke Aziatische keuken. Er wordt in deze fantastische keuken dan ook gebruik gemaakt van de onmisbare Japanse Robota houtskoolgrill die voor verrukkelijke gerechten zorgt. De combinatie van een fijne sfeer met hoogstaande kwaliteit zorgen ervoor dat een normale avond uit omgetoverd wordt tot een buitengewone ervaring.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden