Bistrobar COCO

Nederlands
8,4 (16 reviews)
81%

Wat 16 mensen zeggen over Bistrobar COCO

8.4 Gebaseerd op 16 reviews. 81% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Verfijnd"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

De chef heeft heerlijke smaken gecombineerd.Verrassend en subtiel.Geen overtollige koolhydraten, iets waar wij heel blij van worden!

Joke Wolters op 09 oktober 2019
Geverifiëerd

"Dankjewel COCO"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben gebruik gemaakt van de “Restaurantweek” in dit gezellige restaurant. Het was gisteren (dinsdag) erg rustig maar dat deerde ons niet. Ons vijf gangen diner was zeer verrassend en heerlijk. We hebben er nog extra groenten en frites bij genomen waardoor het voldoende was. Wat opvallend was, dat de serveerster...

Lees hele review

We hebben gebruik gemaakt van de “Restaurantweek” in dit gezellige restaurant. Het was gisteren (dinsdag) erg rustig maar dat deerde ons niet. Ons vijf gangen diner was zeer verrassend en heerlijk. We hebben er nog extra groenten en frites bij genomen waardoor het voldoende was. Wat opvallend was, dat de serveerster uit zichzelf voorstelde om gebruik te maken van het BOB wijnarrangement voor €17,50 . Heerlijke wijnen overigens. De bediening was prima waardoor we met een tevreden gevoel huiswaarts keerden.

Inge Evers-Meijers op 09 oktober 2019
Geverifiëerd

"wat een geweldige verrassing"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

We waren met ons vieren en kenden geen van allen Bistrobar Coco. Een fantastische (eerste) kennismaking. Ongelooflijk vriendelijke, toegankelijke bediening. En wat een heerlijk eten. Vijf-gangen Restaurantweek-menu. Elke gang was een verrassing van smaken, porties, presentatie. Bijzonder, zonder rare fratsen. Ofscho...

Lees hele review

We waren met ons vieren en kenden geen van allen Bistrobar Coco. Een fantastische (eerste) kennismaking. Ongelooflijk vriendelijke, toegankelijke bediening. En wat een heerlijk eten. Vijf-gangen Restaurantweek-menu. Elke gang was een verrassing van smaken, porties, presentatie. Bijzonder, zonder rare fratsen. Ofschoon de sfeer prettig is, toch wat aan te merken. Tafeltjes staan wel dicht op elkaar. Maar dat is ook het enige kritische dat ik kan bedenken. En eerlijk gezegd was het niet eens echt merkbaar. Desgevraagd: ook zonder acties (zoals Restaurantweek) serveren ze zeer betaalbare menu's. Dus ondanks dat het niet naast de deur is, gaan we er zeker vaker naar toe. Beslist een aanrader.

Marie-José Urlings op 08 oktober 2019
Geverifiëerd

"Leuk en lekker gegeten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Zaterdag leuke avond gehad; goede wijnen en aardige bediening door Freek. Manager (naam onbekend) minder aansprekend. Lekker voorgerecht en bijzonder tussengerecht met kabeljauw. Grappige tafel met effectieve privacy.

Hubert op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Vriendelijke bediening, eten subliem"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gister hebben wij hier met z'n vieren verrassend lekker gegeten. De gerechten hadden een explosie aan smaak, vooral de eendenborst was subliem! Bediening was erg vriendelijk en professioneel. Alle gerechten werden uitgebreid toegelicht aan tafel. Wij komen zeker een keer terug!

Rosanne op 06 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Elst (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bistrobar COCO

Keuken: Nederlands

De hippe Bistrobar COCO ligt in Elst. Het interieur van het restaurant is trendy en inspirerend. Bistrobar COCO is de juiste plek als je zoekt naar een echte culinaire beleving. Geniet van een avond vol waanzinnige signature dishes, hippe bieren en overheerlijke wijnen. Boek nu snel een tafel bij Bistrobar COCO en ervaar het zelf!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Elst (Gelderland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden