De Vrienden van Jacob*

Frans | €€€
9,2 (68 reviews)
100% aanbevolen

Wat 68 mensen zeggen over De Vrienden van Jacob*

9.2 Gebaseerd op 68 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restarant de Vrienden van Jacob"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is een feest te gaan eten bij dit restaurant Alles Top.

Christina Schutten .Kroes op 03 juli 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk smaakvol diner in bijzonder gebouw"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We hadden een heerlijk, goed, smaakvol Dining with Stars diner.
Met zorg uitgezocht, goed, creatief opgediend met heerlijke, bijpassende wijnen.
Hele vriendelijke bediening.
Jammer dat het in deze zaal wat stil was, dan komt dit bijzondere gebouw niet goed tot zijn recht.
Samen met DenK echt een aanrader.

Ineke & Henk op 13 december 2018

"Top restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Goede bediening. Goede uitleg bij de gerechten en de wijnen.

Els op 31 augustus 2018

"Lekkere avond"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fijne "eetavond" gehad. Lekker vijf gangen menu waarbij goed rekening is gehouden met voorkeurwensen. De gangen kwamen in een voor ons prima tempo waardoor we van 19.00-22.40 uur "onder de pannen" waren. Mooie locatie en aperitief kon buiten op het terras genuttigd worden.
Bediening gaf duidelijke uitleg en was vri...

Lees hele review

Fijne "eetavond" gehad. Lekker vijf gangen menu waarbij goed rekening is gehouden met voorkeurwensen. De gangen kwamen in een voor ons prima tempo waardoor we van 19.00-22.40 uur "onder de pannen" waren. Mooie locatie en aperitief kon buiten op het terras genuttigd worden.
Bediening gaf duidelijke uitleg en was vriendelijk. Vergeet niet het fraaie behang in de toiletruimte te bekijken en pas bij binnenkomst van het restaurant op dat je niet over het drempeltje lazert. Daar werd overigens (in andere bewoording) keurig voor gewaarschuwd.

Harm op 01 augustus 2018

"SUBLIEM!!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In 1 woord SUBLIEM. Wat een geweldig Restaurant.
De locatie is ontzettend mooi met een grote achtertuin uitkijkend op de mooie natuur met veel groen.
Het eten was uitstekend. Stuk voor stuk allemaal mooie gerechten, heel smaakvol en perfect qua grootte. De tijdspanne van gerecht tot gerecht was ook prima. De wijn...

Lees hele review

In 1 woord SUBLIEM. Wat een geweldig Restaurant.
De locatie is ontzettend mooi met een grote achtertuin uitkijkend op de mooie natuur met veel groen.
Het eten was uitstekend. Stuk voor stuk allemaal mooie gerechten, heel smaakvol en perfect qua grootte. De tijdspanne van gerecht tot gerecht was ook prima. De wijnen waren ook heel smaakvol en pasten goed per individueel gerecht.
De bediening was op en top. Jonge enthousiaste medewerkers met oog voor de gasten. Ze werkten snel en accuraat en met een perfecte uitleg van de gerechten en de wijnen. Ze namen de tijd voor zowel de uitleg als een ontspannen praatje. Dit was echt de beste bediening die wij in jaren hebben meegemaakt.
Het is echt een Top Restaurant, waar we graag weer naar terug zullen gaan.
Groeten,
Anna en Rogier

Rogier Vervoort op 21 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Santpoort-Noord e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Vrienden van Jacob*

Keuken: Frans

Welkom bij Restaurant De Vrienden van Jacob

Landgoed Duin & Kruidberg, de accommodatie waarin De Vrienden van Jacob gevestigd is, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders’ inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire modern-Franse topgerechten met een Mediterrane touch. Alders: "De combinatie van de klassieke allure van het landgoed en een eigentijdse benadering vind je ook terug in onze keuken. In de balans tussen klassieke en moderne tonen van de gerechten en in de presentatie. Niet alleen de tong, ook het oog moet gestreeld worden." Liefde en passie voor het koken, Alders straalt het uit als hij over zijn vak praat.

Maître de Restaurant Vincent van Riet vertelt: Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen bij Landgoed Duin & Kruidberg op de Banqueting afdeling. Na acht maanden ben ik een jaar lang werkzaam geweest bij Brasserie DenK. Nu heb ik de kans gekregen om mijn passie uit te oefenen als Maître bij Restaurant De Vrienden van Jacob. Gasten in de watten leggen en een onvergetelijke avond bezorgen vind ik heel belangrijk. Goed eten, mooie ambiance en goed gastheerschap. Een avond uit moet een fantastische beleving zijn voor onze gasten.

Een goed resultaat neerzetten in een gerenommeerd restaurant als De Vrienden van Jacob is het werk van een heel team. Van de Executive Chef, de Chef-kok, de Maître de Restaurant en de Sommelier, tot en met de keukenbrigade, de spoelkeuken, de bediening en de receptie. Iedereen levert immers zijn of haar bijdrage aan de totaalbeleving van de gasten.

Het gerenommeerde toprestaurant De Vrienden van Jacob heeft een Michelin-ster en krijgt regelmatig goede recensies in toonaangevende culinaire vakbladen. Het biedt plaats aan 40 gasten en is gevestigd in de vroegere zomerwoonkamer en serre van het landhuis van Jacob Theodoor Cremer, dat hij tussen 1907 en 1909 liet bouwen om familie en vrienden te ontvangen. Landgoed Duin & Kruidberg ligt in het natuurrijke Zuid-Kennemerland, een oase van rust in de drukke Randstad. Er is volop gratis parkeerruimte.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Santpoort-Noord e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden