Het Witte Paard

Vegetarisch
7,5 (11 reviews)
78%

Wat 11 mensen zeggen over Het Witte Paard

7.5 Gebaseerd op 11 reviews. 78% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Tsja niet echt wat we verwachtten"
5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

Bij binnenkomst was ons welkom door de kok (?): " hallo, heeft u gereser... (draait zich om en vraagt)... waar komt dat klopgeluid vandaan? (Loopt vervolgens weg)... En daar staan we dan...
We zijn gebleven (nadat we verder liepen en bij iemand anders ons meldden, werden we verder geholpen): het eten smaakte ons g...

Lees hele review

Bij binnenkomst was ons welkom door de kok (?): " hallo, heeft u gereser... (draait zich om en vraagt)... waar komt dat klopgeluid vandaan? (Loopt vervolgens weg)... En daar staan we dan...
We zijn gebleven (nadat we verder liepen en bij iemand anders ons meldden, werden we verder geholpen): het eten smaakte ons goed. Het restaurantgedeelte was fris en oncomfortabele.
We hadden er in totaliteit meer van verwacht.

Juultje op 14 april 2022
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Eten was ok maar niet bijzonder. Carpaccio, sate en tiramisu. Daarmee redelijk aan de prijs. Voor 40 euro had ik in de restaurant week meer verwacht. Personeel zeer vriendelijk. Menu had niets met de restaurantweek te maken. Zelfde kaart en prijs als altijd. Ook geen extraatje oid. De foto's van de mooie opgemaakte borden komen niet overeen met werkelijkheid.

L op 10 april 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 7

Was erg lekker, maar had niets te doen met restaurant week. Kon gewoon van de kaart bestellen en prijs was hetzelfde. Dat vond ik jammer. Meestal is de restaurant week bedoeld om je met je specialiteiten in een surprise menu naar je restaurant te lokken en dan mogelijk zieltjes te winnen dat de mensen vaker terugkomen.

Frans Bosters op 24 oktober 2021
Geverifiëerd

7.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 4

Het eten was heerlijk( wat dat betreft zou ik gelijk terug gaan) en de bediening was goed
Maar de sfeer was slecht die was er eigenlijk gewoon niet en dat komt voor het grote deel door de verlichting zo kil een beetje aandacht daaraan zou wonderen doen

Jan Bastiaansen op 29 september 2021
Geverifiëerd

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten. Prettige bediening. Mooi restaurant.

Mia van Baarsen op 25 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Toon telefoonnummer

Over Het Witte Paard

Keuken: Vegetarisch

Gelegen in het oude centrum van Etten-Leur bevindt zich Hotel Het Witte Paard; een knus familie hotel waar je heerlijk tot rust kan komen.

In het restaurant geniet je van een 3-gangen menu met heerlijke huisgemaakte gerechten. Daarbij heb je de keuze uit een prachtige wijn assortiment.

Naast de voortreffelijke keuken is ook de enorme gastvrijheid aanwezig. Het bedienend personeel zorgt ervoor dat je ultiem kan genieten van je 3-gangen diner en zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden