Knife fork icon red

CHANG-I

8,3 (522 reviews)
93%

Wat 522 mensen zeggen over CHANG-I

8.3 Gebasseerd op 522 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Staffs were friendly and atmosphere was really nice.
Foods were excellent on visual and taste. A bit more of asian fusion than I expected.

Sakura op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

"Menu viel heel erg tegen, totaal niet de moeite waard "
4.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 8

Het vaste menu was duidelijk minder dan de rest van de kaart. Als hoofdgerecht kregen we gebakken kabeljauw met champignon. Ik vond dit helemaal niet bij het restaurant passen (Aziatisch) en meer een soort personeelseten of iets voor in een eetcafé.

Ik houd zelf niet van dessert en zag dat je dit tegen betaling ...

Lees hele review

Het vaste menu was duidelijk minder dan de rest van de kaart. Als hoofdgerecht kregen we gebakken kabeljauw met champignon. Ik vond dit helemaal niet bij het restaurant passen (Aziatisch) en meer een soort personeelseten of iets voor in een eetcafé.

Ik houd zelf niet van dessert en zag dat je dit tegen betaling van 8 euro kon omwisselen voor een gang. Ik mocht alleen zelf niet kiezen wat voor een klein gerechtje ik dan zou willen en was bang dat het weer iets zou zijn wat niet lekker was of beduidend minder spannend dan de kaart dus vroeg of ik ipv daarvan dan maar een baileys mocht en dan bestelde we wel wat extra’s gewoon van de kaart tegen betaling. Voor deze baileys (waar echt 3 druppels in zaten) moest ik 3 euro supplement bij betalen. Ik vond dit echt absurd. Een baileys kost normaal 4 euro. Rekenen ze dan 1 euro voor een dessert? De jongen die ons hielp was heel lief en hij kon er denk ik niks aan doen, daar ga ik dan maar van uit.

Restaurantweek gaat er naar mijn idee om dat je voor minder geld dezelfde kwaliteit eten krijgt zodat je de volgende keer terugkomt en het dan waard vindt om de volle mep te betalen. Dat was echt niet het geval. Wij hebben genoeg gezien en gaan zeker niet terug.

... op 30 september 2020
Geverifiëerd
Vincent heeft gereageerd op 01 oktober 2020

Dag Mevrouw Seur, wij bieden altijd dezelfde top kwaliteit en service aan elke gast, de gasten van restaurantweek ( als jullie ) voor ons is ook belangrijk. Wij zijn verfijnde Aziatische restaurant, ons keuken gebruiken oosterse kooktechnique om de gerechten te voorbereiden en serveren, bijvoorbeeld kabeljauwrugfilet, gestoomde in lotusblad, met Koreaanse kingbolet champions, puree van Japans edamame en wasabi, saus van miso, ik geloof dat zo mooie gerecht krijg je total niet bij een eetcafé en je kan echt niet vergelijken met personeelseten. Verwacht je misschien babi pangang of foeyonghai van ons? Bovendien betaald je vast prijs voor een vaste menu, dan is logisch moest je normaal tarief betalen als je wilde iets veranderen, 3 druppels bailey’s ? dat meen je niet, want wij schenken gedistilleerde drank met behulp van maatbeker. Ten slotte, bedankt nogmaals voor je komst en fijne dag verder.


5.3 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 10

Mooi restaurant met fijne sfeer. Bij binnenkomst met z'n vieren kregen wij een tafel voor 4 personen. Wij hadden gemeld dat wij uit 2 huishoudens bestaan en dat hebben zij ook aan ons bevestigd. Slordig dat je dan een tafel krijgt waar je te dicht op elkaar zit. Na overleg hebben zij een tafel ertussen gezet waardo...

Lees hele review

Mooi restaurant met fijne sfeer. Bij binnenkomst met z'n vieren kregen wij een tafel voor 4 personen. Wij hadden gemeld dat wij uit 2 huishoudens bestaan en dat hebben zij ook aan ons bevestigd. Slordig dat je dan een tafel krijgt waar je te dicht op elkaar zit. Na overleg hebben zij een tafel ertussen gezet waardoor wij toch op de 1,5 meter afstand komen eten.
Verder had ik een wijn uitgezocht (Gigondas ad.E55) en kwamen ze met een Chateau Neuf du Pape ad E79,50 bij ons aan tafel om te openen. Gelukkig kon ik nog de melden dat dit niet de goede wijn was die ik had besteld. Al met al een slordig allemaal.
De maaltijd was okay en de sfeer is heel gezellig in de restaurant.

yew fris op 29 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten, met super service"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

We hebben erg lekker gegeten, iedere gang was ook een plaatje om te zien. Erg vriendelijke en nette bediening. Heel mooi ingericht restaurant, vrij groot met verschillende kamers waardoor ik de sfeer iets minder vond. Komt zeker ook omdat ze zich heel goed aan de Corona regels houden en er minder tafels staan.

Sharon Klijnkramer op 27 september 2020
Geverifiëerd

"Geweldig!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk eten. Smakenpalet! Zeer vriendelijke bediening!

Trudy Duijn op 26 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Jan Willem Brouwersstraat 7 1071 LH Amsterdam

Over CHANG-I

Keuken: Aziatisch, Chinees

Nabij het Amsterdam Concertgebouw vind je het innovatieve Chinese restaurant CHANG-i. Restaurant CHANG-I heeft in 2006 haar deuren geopend en is ondertussen één van de beste Aziatische restaurants in Amsterdam.

Het interieur van restaurant CHANG-I, ontworpen door Eric Kuster, is een mysterieuze mix van Europese chic en oosterse betovering. Bij CHANG-I denken ze erg aan het comfort van de gasten.

De keuken vertaalt op verrassende manier de rijke Chinese culinaire traditie naar de moderne tijd. Inspiratie voedt en denken verfijnd de gerechten. Op de zeer uitgebreide wijnkaart staan wijnen uit alle continenten waarmee de sommelier spannende wijn-spijs combinaties maakt.

Ervaar de heerlijke Aziatische creaties van restaurant CHANG-I in Amsterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden