Restaurant 1397

Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
8,9 (18 reviews)
89%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Restaurant 1397

Wat 18 mensen zeggen over Restaurant 1397

8.9 Gebaseerd op 18 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Top diner en plezierige en persoonlijke bediening.

Hans van der Werff op 17 mei 2022
Geverifiëerd

"kleinzoon"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

De leerling kok slaat zijn vleugels uit en dat doet hij verrassend goed.

opa op 03 mei 2022
Geverifiëerd

"Genoten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Elke gang was een lust voor het oog en heerlijke smaakbommetjes. We hebben echt heerlijk gegeten. En verrassend; een dessert van bospeen had ik nooit van de kaart gekozen. Maar ik zou het nu zo weer bestellen!
Wat de sfeer betreft, was het jammer dat het heel erg rustig was. Verder valt er helemaal niets op dit restaurant af te dingen!

Tamara Stilma op 26 april 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een fantastische lunch met ongekende smaaksensaties. De vriendelijke bediening en sfeervolle ambiance maakte het compleet.

Ingrid cauwels op 11 april 2022
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Gebruik gemaakt van het arrangement van 59,50 voor twee personen, moesten uiteindelijk 275 afrekenen, dat vonden wij bizar!!
Het hoofdgerecht was te doorbakken en droog. Gemeld, maar geen retour op eindprijs

yolande van Dorland op 10 april 2022
Geverifiëerd
Sander Doggen, manager Grand Hotel De Draak heeft gereageerd op 19 april 2022

Goedemorgen mevrouw van Dorland,

Hartelijk dank voor uw feedback. Graag kom ik terug op uw review die u heeft geschreven naar aanleiding van uw diner in Restaurant 1397.

U schrijft dat u gebruik heeft gemaakt van een arrangement voor 2 personen voor € 59,50. Op de website van de Nationale Restaurantweek staat er nergens een vermelding dat het hier gaat om een 2 persoons arrangement. U heeft zich hier duidelijk in vergist.

Na het controleren van uw rekening heeft u naast het glas mousserende wijn ook gebruik gemaakt van het drankenarrangement, het waterarrangement en koffie/ thee met friandises na afloop van het diner. Ik kan u niet anders melden dat u zelf bepaald wat er door de gastheer wordt ingeschonken en dus zelf verantwoordelijk bent voor uw eigen rekening, u kunt het immers zo bond maken als u dat zelf wilt.

U heeft bij het hoofdgerecht aangegeven dat het doorbakken en droog was. Hierop is u direct een vervangend hoofdgerecht aangeboden, maar het antwoord hierop was nee, u wenste door te gaan naar het dessert.

Later deze avond is de souschef bij u aan tafel geweest om zijn excuus aan te bieden omtrent de kwaliteit van het vlees en dat het hoofdgerecht niet was wat u van ons mocht verwachten. Er werd verzekerd dat het een heerlijke avond was en dat we nergens zorgen over hoefde te maken. U gaf aan niet zulke grote eters te zijn en voor de rest was alles helemaal geweldig en naar wens. Er is dus tot twee maal toe een aanbod gedaan of we iets voor u kon doen, maar in beide gevallen ging u hier niet op in.

Met vriendelijke groet,

Sander Doggen
Manager
Grand Hotel De Draak

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant 1397

Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten

Restaurant 1397, voorheen Restaurant Hemingway ligt in het historische centrum van Bergen op Zoom. 1397 was het jaar dat de Grand Hotel De Draak als horecabedrijf begon. De nieuwe naam is dus zorgvuldig uitgekozen. In dit restaurant staat de beleving en culinair genieten hoog in het vaandel. Men treft hier een eigentijdse innovatieve kookstijl aan met wereldse invloeden, maar de Nederlandse keuken vormt de basis.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen op Zoom e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden