Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Frans | €€€
9,4 (106 reviews)
83% aanbevolen

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Frans | €€€
9,4 (106 reviews)
83% aanbevolen

Wat 106 mensen zeggen over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9.4 Gebaseerd op 106 reviews. 83% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastisch gegeten. Elke gang in onze 5-gangen menu was een ware smaaksensatie, een bord opgemaakt als een kunstwerk. Het door ons genomen wijnarrangement was uitstekend gekozen bij elke gang. De bediening was uitstekend, uitleg bij elke gang helder. Daarbij is Parc Broekhuizen een prachtige locatie met een bijzonder stijlvol interieur.

Jørgen van Overbeek op 06 december 2019
Geverifiëerd

"Een feestje !"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gezellig avondje uit eten bij Voltaire. Dat is ook de sfeer. De bediening maakt het fijn en informeel. Het eten is een voortreffelijk steeds weer verrassende smaken waarbij goed passende wijnen worden geserveerd.

Gerrit van der Garde op 06 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijke lunch gehad met prima bijpassende wijnen. De prijs voor plat water vind ik voor ons land je hoog. €10 voor 2 personen.

Zonnetje op 02 december 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk dineren in een perfecte locatie"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We kenden Parc Broekhuizen en Restaurant Voltaire niet en waren bijzonder verrast. De aanrijroute is al overdonderend. We werden keurig ontvangen en naar onze plaatsen begeleid. Een jong team met bijzonder veel enthousiasme en dat straalt het uit. Er werd op een aparte manier uitleg gegeven over de ambiance en het m...

Lees hele review

We kenden Parc Broekhuizen en Restaurant Voltaire niet en waren bijzonder verrast. De aanrijroute is al overdonderend. We werden keurig ontvangen en naar onze plaatsen begeleid. Een jong team met bijzonder veel enthousiasme en dat straalt het uit. Er werd op een aparte manier uitleg gegeven over de ambiance en het menu. Ze kunnen absoluut nog uitgroeien tot veel grotere hoogte indien ze dat willen, maar het plezierige was dat men absoluut niet opdringerig was en een zeer ongedwongen sfeer creëerden.
De geserveerde amuses en gerechten waren subliem en wij als kritische gourmands hadden hier en daar een opmerking waar serieus kennis van genomen werd. Al met al een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

Yolande Steenhuis op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Schitterende locatie, maar pas echt onderscheidend was de vriendelijke, attente en professionele staf van Voltaire. Het eten vonden we ware kunstwerkjes. Heerlijke avond gehad.

Marjan op 02 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Keuken: Frans

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuiglijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen.

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin.

Ervaar het zelf en geniet van de heerlijke creaties van restaurant Voltaire in Leersum!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden