Knife fork icon red

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9,4 (106 reviews)

Wat 106 mensen zeggen over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9.4
(106 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Genieten van heerlijk eten in een prachtige ambiance."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hadden een volledig vegetarisch menu, in één woord heerlijk. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, met een kundige wijn- en thee sommelier.

Mirjam op 06 september 2019
Geverifiëerd

"gesoigneerd en gastvrij"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

In de prachtige ambiance word je gastvrij ontvangen en bediend door mensen die geïnteresseerd zijn, zowel in de gast als in hun werkkring. Het zes gangen verrassingsmenu was een feest. Topper vonden we de gepekelde, daarna gerookte (niet te lang) en nagegaarde forel; wat een smaak en voortreffelijke structuur. Als e...

Lees hele review

In de prachtige ambiance word je gastvrij ontvangen en bediend door mensen die geïnteresseerd zijn, zowel in de gast als in hun werkkring. Het zes gangen verrassingsmenu was een feest. Topper vonden we de gepekelde, daarna gerookte (niet te lang) en nagegaarde forel; wat een smaak en voortreffelijke structuur. Als er toch iets van kritiek moet zijn dan kan ik zeggen dat het van veel spek voorziene lapje kloostervarken niet op mijn verlanglijstje staat. Het wijnarrangement is prettig, niet overdreven ook niet wat prijs betreft. We komen terug!

Theodore Serraris op 04 september 2019
Geverifiëerd

"Hemelse ervaring!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zo zou het overal moeten zijn. Het summum van "uit eten". Erg lekker, elegant, goede sfeer en pracht locatie. Bediening met verstand van zaken en telkens zeer attent zonder al te nadrukkelijk een stempel te drukken. Een werkelijke aanrader op alle fronten voor levensgenieters.

A.R. de Mari op 30 augustus 2019
Geverifiëerd

"Buitengewone entourage "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een vorstelijke omgeving brengt je direct in de goede stemming. Als dan sfeer, bediening en eten en drinken prima is dan staat volgend bezoek snel weer in de planning.

Rudi Roels op 16 augustus 2019
Geverifiëerd

"dat "smaakt" naar meer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Al was het de warmste dag van het jaar, daar merkten wij niets van! We werden verrast met een prachtig scala van smaken in "beeldschonen" gerechten. Bij het serveren kregen we een goede uitleg van het gerecht. We genoten van de mooie kleuren en de opmaak om daarna voorzichtig alle heerlijks te proeven. Met mooie bijpassende wijnen een bijzondere culinaire avond.

Corona op 29 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

Over Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Verscholen in de natuurpracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vind je Parc Broekhuizen, een nieuwe gastronomische parel van Nederland! Onder leiding van drie Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma (bekend van restaurant de Leest***) kookt het team van restaurant Voltaire gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris en zoet. Toch geeft hij Voltaire een geheel eigen identiteit mee door gerechten te presenteren met veelal Aziatische invloeden, en te koken met lokale ingrediënten uit de eigen moestuin van Parc Broekhuizen.

Parc Broekhuizen is een van de meest imposante locaties van Nederland. Het landgoed uit 1408 bestaat uit meerdere gebouwen, waar restaurant Voltaire in het prachtige hoofdgebouw is gesitueerd, met uitzicht over de geweldige vijver en tuin.

Ervaar het zelf en geniet van de heerlijke creaties van restaurant Voltaire in Leersum!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leersum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden