Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Fidèle

€ 80,- € 50,-

Excellent 9-gangen Luxe menu

Fidèle

Excellent 9-gangen Luxe menu € 80,- € 50,-

Reserveer een tafel

Deal
Excellent 9-gangen Luxe menu
€ 80,- € 50,-

Wat voor naam gaat het Friese restaurant Fidèle in Drachten veroveren binnen het Nederlandse topsegment? Sinds 2 augustus 2019 heeft restaurant Fidèle haar deuren geopend. Chef-kok Gerry Trouw creëert bijzondere gerechten waarin groentes, zuren en kruiden een grote rol spelen. Bij restaurant Fidèle proef je écht dat less more is. De keuken van het restaurant kenmerkt zich door passie, kwaliteit en eenvoud. De klassieke Franse keuken als basis, aangevuld met internationale accenten. Benieuwd waarom dit prachtige restaurant sinds de eerste dag zo geroemd wordt door alle culinaire liefhebbers?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
Smaakmakend 4-gangen menu
€ 42,50 € 31,50

Culinair genieten doe je bij restaurant Fidèle in Drachten. De keuken van het restaurant kenmerkt zich door passie, kwaliteit en eenvoud. De klassieke Franse keuken als basis, aangevuld met internationale accenten. Chef-kok Gerry Trouw creëert bijzondere gerechten waarin groentes, zuren en kruiden een grote rol spelen. Bij restaurant Fidèle proef je écht dat less more is.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat mensen zeggen over Fidèle

Plattegrond Alle restaurantdeals in Drachten e.o.

Burgemeester Wuiteweg 18 9203 KK Drachten

Over Fidèle

Culinair genieten in het hartje van Drachten, dat doe je bij restaurant Fidèle. Fidèle staat voor loyaliteit en trouw, en dit stralen zij graag uit naar de gasten. De chef Gerry Trouw gaat in de keuken aan de slag met seizoensgebonden en regionale ingrediënten. De kunstwerkjes die hij creëert zij modern met een oorsprong uit de klassieke Franse basis. Wat kenmerkend is aan zijn kookstijl, zijn de subtiele gerechten en smaaksensaties met ondersteuning van frisse zuren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Drachten e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden