Knife fork icon red

The White Ox

8,7 (1 review)

Wat mensen zeggen over The White Ox

8.7
(1 review)
Eten
8.0
Service
9.0
Sfeer
9.0
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Ligt beetje uit de route maar erg verrassend toen ik binnen liep. Parkeren heel goedkoop (€ 2), enkel wel via Parkmobile of Park Bee, dus beter vooraf regelen. Voorste gedeelte is Mr Black en heeft een leuk kaart met kleine gerechtjes of dagspecials. Interieur is heel gaaf. Zelf gegeten in de White Ox, wat het fine ...

Lees hele review

Ligt beetje uit de route maar erg verrassend toen ik binnen liep. Parkeren heel goedkoop (€ 2), enkel wel via Parkmobile of Park Bee, dus beter vooraf regelen. Voorste gedeelte is Mr Black en heeft een leuk kaart met kleine gerechtjes of dagspecials. Interieur is heel gaaf. Zelf gegeten in de White Ox, wat het fine dinning gedeelte is. Mooie ruimte met nog mooiere wijnkamer. Veel aandacht voor de service, wijnen en gerechten. Ik was erg verrast over de insteek van de kaart met VOC kruiden en andere smaken als rode draad. Toch niet weer anders. Ze zijn pas kort geopend en kan nog veel beter worden, maar was echt dik in orde. Zeker de hele beleving vond ik bij elkaar passen icm de prijs. Zeker een rising star en tof dat Utrecht nu steeds meer gastronomische plekken heeft. Was vroeger wel anders en ik ga zeker vaker richting Utrecht.

Mark Fransen op 11 februari 2020

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Vleutensevaart 100 3532 AD Utrecht

Over The White Ox

The White Ox is vernoemd naar het winkeltje van Egbert Douwes waar het allemaal begon… Het winkeltje ‘de Witte Os’ in Joure was volgestouwd met koloniale waren, die ‘tot de genoegens van het dagelijks leven behoren’ : Koffie, thee, chocola, zoethout, anijs en specerijen.

Die koloniale waren liggen aan de basis van Urban Bistro ‘the White Ox’. Specerijen blends en onverwachte smaakmakers van over de hele wereld zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Stoere vlees- én verrassende groentegerechten. Maar ook heerlijke visgerechten, om nog maar niet te spreken van de kaasplank…

Houd je van een mooi glas wijn? Mooi! The White Ox beschikt namelijk over een luxe wijnkamer; de wineroom. Talloze bijzondere wijnen lonken naar je vanachter de graffiti.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden