Hotel Wilhelmina

Frans | €€
8,7 (1 review)
100% aanbevolen

Wat mensen zeggen over Hotel Wilhelmina

Schrijf een review en deel je foto's

"Ontdek Venlo"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Goed hotel om bijv. VENLO en omgeving te gaan bekijken. Een ietwat statig gebouw, maar alles keurig in orde en schoon. Ietsje gehorig van de kamer ernaast. Restaurant goed verzorgd en met aandacht voor de gasten. Al het personeel was zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ook een pluspunt: Voor de fietsen was een veilige plek beschikbaar. Dit was een aanbevelenswaardig arrangement.

Nicolas op 21 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Venlo e.o.

Toon telefoonnummer

Over Hotel Wilhelmina

Keuken: Frans

In de groene en levendige historische stad aan de Maas, vind je Hotel Wilhelmina in Venlo. Hier streven zij al jaren naar de beste serve en geven zij jou graag het gevoel van thuiskomen. Een luxe verblijf, een zakelijke overnachting of het ontdekken van de prachtige natuurrijke omgeving? Dan ben je bij Hotel Wilhelmina aan het juiste adres.

Wanneer je een bezoekje aan het restaurant brengt, ervaar je direct de Limburgse gastvrijheid. De chef en zijn team weten deze gastvrijheid te vertalen in overheerlijke streekgerechten. Een werkelijke culinaire verwennerij!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Venlo e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden