Happyhappyjoyjoy Downtown

Thais, Chinees, Streetfood
6,9 (14 reviews)

Wat 14 mensen zeggen over Happyhappyjoyjoy Downtown

6.9 Gebaseerd op 14 reviews. 57% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prima! "
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Lekker gegeten en super vriendelijk personeel!

Renee op 07 april 2022
Geverifiëerd

"Go elsewhere "
2.3 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 1

Overly crowded place, waited for 1.5 hours (since 8 pm) and completely forgotten by staff until nearly 10 pm and all the stuffs we were supposed to receive came all at once. Place smelled like sewer and the beef salad had funky smell. Avoid at all costs.

Francisca op 06 april 2022
Geverifiëerd
Jule heeft gereageerd op 06 april 2022

Hi Francisca,

Thank you for your honest feedback. Yesterday we were suppose to work with one extra colleague but on her way to work she had a bike accident and ended up with a concussion. So unfortunately we were low on staff that night. We worked as hard as possible but it was still too crowded to handle by only two persons as you confirmed. I will definitely take your feedback about the time frames between the different rounds in account. Unfortune to hear you´re not a fan of the fish sauce we use on our fresh beef salad. It is a populair seasoning in Asian cuisine which smells a bit odd but gives a nice savory umami flavor to dishes!

All in all I´m sorry for not being able to give you the service up to our normal standards. We will try our best to not let this happen again.

Kinds regards,

Jule
HappyHappyJoyJoy DownTown


9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker eten in een gezellig restaurant met vriendelijk personeel

Maartje op 25 september 2021
Geverifiëerd

"Viel zwaar tegen"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Het viel erg tegen. We moesten lang wachten op zowel ons eten als onze drankjes. Wij waren met zijn drieën en naast ons zat een tafel van twee die precies dezelfde porties kregen. Dat was erg vreemd. Ook tellen ze 1 dumpling als 1 gerecht, wat absurd is. We kregen drie dumplings en daarmee waren drie van de negen ge...

Lees hele review

Het viel erg tegen. We moesten lang wachten op zowel ons eten als onze drankjes. Wij waren met zijn drieën en naast ons zat een tafel van twee die precies dezelfde porties kregen. Dat was erg vreemd. Ook tellen ze 1 dumpling als 1 gerecht, wat absurd is. We kregen drie dumplings en daarmee waren drie van de negen gerechten geserveerd.. En tenslotte kregen we een gerecht met pindasaus terwijl ik bij de reservering al had aangegeven dat 1 persoon daar allergisch voor is. Toen we aangaven dat 1 persoon dat gerecht niet kon eten werd er geen alternatief aangeboden. En er werd moeilijk gedaan toen we wel om een alternatief vroegen. De gerechten die we kregen smaakte verder goed maar toch raad ik dit restaurant niet aan

Aaricia van Breemen op 19 september 2021
Geverifiëerd

4.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 8

De restaurantweek deal bestond van edamame, vega loumpia, kippenvleugels, dumplings, fried rice, gado gado en spekkoek, heel trieste menu en het eten was ook niet echt lekker. We kregen de eerste ronde en toen hebben we 2 uur lang moeten wachten op de tweede (dumplings!) omdat de bediening een fout maakte. 4 keer na...

Lees hele review

De restaurantweek deal bestond van edamame, vega loumpia, kippenvleugels, dumplings, fried rice, gado gado en spekkoek, heel trieste menu en het eten was ook niet echt lekker. We kregen de eerste ronde en toen hebben we 2 uur lang moeten wachten op de tweede (dumplings!) omdat de bediening een fout maakte. 4 keer naar gevraagd en het antwoord de vierde keer dat het even duurt om dumplings te maken, alsof het aan dat lag. Geregeerd met dat het toch niet 1,5 uur duurt om dumplings te maken en met hetzelfe antwoord, dat dumplings tijd kost om te maken. Dit was van een van de meer ervaren bedieners en niet ok vonden wij. We hadden wel een beetje begrip voor de verwarring en wachttijd met ons eten en omdat wij een nieuwe bediener had, hij was ook meer vriendelijk dan zijn ervaren collega’s.
De cocktail keus was verder überhaupt niks spannend en we liepen na 4 uur weg met een gevoel van helemaal niet tevreden en hadden nog het gevoel dat we een echte lekker gerecht wilde eten.
Zonde voor onze geld en zou dat pakket en deze restaurant helaas nooit meer bezoeken.

Geduldig op 19 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Happyhappyjoyjoy Downtown

Keuken: Thais, Chinees, Streetfood

De roerige straten, rijke smaken en vrolijke kleuren van Azië, kenmerkend voor steden zoals Bangkok, Saigon en Hong Kong, komen samen in Amsterdam! Sissende stoompannen, gloeiende barbecues, kokend hete woks en rijke geuren zijn het hart van Happyhappyjoyjoy. Ontdek deze hangouts met op het menu een spannende mix van zoet, zuur, zout, bitter en umami.

Bij Happyhappyjoyjoy vind je alles terug waar je vrolijk van wordt in Azië, eenmaal binnen kun je niets anders dan glimlachen. De restaurants zijn een vrolijke verzameling van kleuren en smaken, kenmerkend voor de Aziatische cultuur. Deze speelse maar georganiseerde eclectische chaos is geïnspireerd door de typische Aziatische lokale markten en drukke straten en doen je geloven dat je er midden in staat!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden