Lazytiger

Aziatisch, Thais
8,9 (55 reviews)
91%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Lazytiger

Wat 55 mensen zeggen over Lazytiger

8.9 Gebaseerd op 55 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten , we hadden het verrassingsmenu ! SUPER

Irma Hop op 19 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk en sfeervol!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super sfeervol, mooi aangelegd ook buiten. Binnen heel warm, leuk aangekleed. Hadden 6 gangen verrassingsmenu, alles even lekker. Zeer bijzondere cocktail achteraf. Vriendelijk personeel!

FI op 19 september 2020
Geverifiëerd

"Luxe menu niet luxe"
8.0 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi en nieuw restaurant met fijne sfeer en goede bediening. Er ging helaas wel wat mis. Eerst een drankje van de andere tafel die werd gebracht en daarna zelfs gerechten van de andere tafel. Omdat we een onbekend menu hadden, dachten we dat wij de Pad Thai kregen geserveerd.

Het eten was gewoon niet ons ding. Wa...

Lees hele review

Mooi en nieuw restaurant met fijne sfeer en goede bediening. Er ging helaas wel wat mis. Eerst een drankje van de andere tafel die werd gebracht en daarna zelfs gerechten van de andere tafel. Omdat we een onbekend menu hadden, dachten we dat wij de Pad Thai kregen geserveerd.

Het eten was gewoon niet ons ding. Waarschijnlijk net de pech dat we voorgeschoteld kregen wat we zelf niet snel bestellen. We begonnen met de Tom Kha Kai soep. Deze was goed en helaas het hoogtepunt van het menu. Daarna viskoekjes. Erg smaakloos, maar misschien gewoon niet ons ding. Daarna een curry met garnaal en kerrie. Deze kreeg een voldoende, maar was geen gerecht waar we onze vingers bij aflikten. We houden dan ook allebei niet zo van curry... Als je er wel van houdt, dan kun je er misschien wel van genieten. Toen het dieptepunt van de avond. Sla gevuld met glasnoedels en geruld gehakt. Dat was echt karig en zou nog net een leuk bijgerechtje kunnen zijn.

De volgende gang waren twee curries om te delen. Wel veel smaak, maar niet ons ding. Eentje met kip en bloemkool en de andere met zoete aardappel. Ik had als ‘hoofd’ toch liever een stukje vlees of vis gehad in plaats van nog een curry. De kip curry was niet rijkelijk gevuld met kip. Verhouding bloemkool en kip 4:1.

Het dessert, ijs met nootjes en mango was lekker. Maar was geen intellectuele uitspatting van de chef. De gekarameliseerde nootjes, het ijs en de mango smaakten goed samen. Maar dit had een 10 jarige met gemak kunnen bedenken en bereiden. De mango werd geserveerd in de schil. Daar had toch meer creativiteit gebruikt kunnen worden.

Al met al kunnen we het eten net een voldoende geven als geheel. Licht beïnvloed door het mooie restaurant en de vriendelijke bediening. Maar als ik een 6 gangen luxe menu bestel, dan verwacht ik gewoon wel wat beters dan dit. De prijs tijdens de restaurant week was 47,60. Normaal is dit volgens mij 57,-. Daar kun je bij andere restaurants echt beter voor eten. Maar misschien hadden we gewoon pech dat het niet helemaal aansloot bij onze smaak. Er staan namelijk wel een aantal, voor ons, aansprekende gerechten op de kaart.

Dennis Jipping op 15 september 2020
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Sfeervol gedineerd met Chillout muziek, gaan daar zeker nog vaker heen

Peter op 14 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Hele leuke bediening, niks is teveel. Alles kan geregeld worden.

Annette Nolting op 12 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ermelo e.o.

Toon telefoonnummer

Over Lazytiger

Keuken: Aziatisch, Thais

Restaurant Lazytiger is een perfecte ambiance om samen te genieten van de heerlijkste gerechten die in onze keuken à la minute worden bereid. Dagverse producten, een scala aan eigengemaakte curry’s en bijzondere recepten. Dit gecombineerd met vakmanschap en oprechte gastvrijheid maken dineren bij LAZYTIGER tot een ware beleving. Samen is alles lekkerder! Bij LAZYTIGER bieden we de mogelijkheid om alle gerechten te delen. Geniet van je avond bij LAZYTIGER!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ermelo e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden