Marriott Hotel - Midtown Grill

Amerikaans | €€
9,0 (1 review)
100% aanbevolen

Wat mensen zeggen over Marriott Hotel - Midtown Grill

Schrijf een review en deel je foto's

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten en de mederwerkers/bediening waren super attent ,kundig en vriendelijk. Wij willen speciaal Gino noemen ,een topper!

Raymond Schouten op 13 december 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Marriott Hotel - Midtown Grill

Keuken: Amerikaans

Midden in het levendige centrum van onze hoofdstad Amsterdam, tegenover het Leidseplein, vind je het prachtige Marriott Hotel. Deze 5-sterrenaccommodatie is voorzien van stijlvolle kamers en luxe faciliteiten zoals een 24-uurs fitnessruimte.

In de drukte van Amsterdam kun je in dit hotel perfect tot rust komen. De elegante kamers zijn een heerlijke get-away in hartje centrum.

Ook is het hotel voorzien van een zeer sfeervolle restaurant; Midtown Grill. Hier wordt je meegenomen op een geweldige culinaire ontdekkingsreis door het mooie Amerika.

De gerechten bestaan voornamelijk uit overheerlijke Amerikaanse steaks. Van maisgevoerde runderen die zoeter smaken tot op gras gehouden runderen voor een puur vlezige bite. De open keuken zorgt voor een leerzame ervaring, waarbij alle gepassioneerden chefs je alles kunnen vertellen over de diversiteit van het mooie vlees.

Wordt omringd door een moderne uitstraling, dankzij de stijlvolle materialen, mooie kleuren en aantrekkelijke prints. De comfortabele zithoeken en de vriendelijke bediening zorgen ervoor dat er een gezellige en warme sfeer hangt.

Vanaf het Amsterdam Marriott Hotel is het slechts enkele minuten lopen naar beroemde bezienswaardigheden als het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum of het prachtige Vondelpark. Het Marriott Hotel is de ideale plek om de stad te leren kennen en tegelijkertijd te genieten van een ontspannen verblijf.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden