Restaurant d'Arrêt

Frans
7,6 (28 reviews)
79%

Wat 28 mensen zeggen over Restaurant d'Arrêt

7.6 Gebaseerd op 28 reviews. 79% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Uit eten tijdens bezoek Alkmaar"
7.0 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 8

Nette bediening en mooie locatie.

Gert op 11 mei 2022
Geverifiëerd

5.3 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 5

Wij hadden het restaurantweek menu. Er is niet gevraagd of er rekening moest worden gehouden met speciale wensen, ik ben vegetarisch. We kregen als hoofdgerecht vlees. We hebben om water bij de wijn gevraagd, die hebben we niet gekregen. Tijdens ons eten bestelden we een wijn die nooit gekomen is, maar die later wel...

Lees hele review

Wij hadden het restaurantweek menu. Er is niet gevraagd of er rekening moest worden gehouden met speciale wensen, ik ben vegetarisch. We kregen als hoofdgerecht vlees. We hebben om water bij de wijn gevraagd, die hebben we niet gekregen. Tijdens ons eten bestelden we een wijn die nooit gekomen is, maar die later wel op onze rekening stond. Toen we onze serveerster, die werkelijk overal haar excuses voor van alles aan het aanbieden was, hierop wezen werd onze rekening bijna €50,00 goedkoper. Dit klopt natuurlijk van geen kant. Ik heb het toen zelf uitgerekend waarna we betaald hebben, na wederom veel excuses van de serveerster. Wat een misser, dit diner. Jammer.

Elle Wessel op 04 mei 2022
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 6

HET IS EEN PRACHTIG PAND, MAAR HET STUKJE RESTAURANT WAAR WIJ ZATEN IS WEL ERG DONKER EN KLEIN, ER IS ZO'N MOOIE RUIMTE MAAR ER ZITTEN VREEMDE WANDEN TUSSEN, WAARDOOR HET ERG DONKER WORDT, JAMMER. Het eten is echt heerlijk, al was het voorgerecht erg veel, ook weer jammer voor de trek daarna. De gerechten zijn met veel fantasie bedacht en gemaakt, echt anders dan anders.

Jacqueline op 23 april 2022
Geverifiëerd

"Eten was erg goed, de rest minder "
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Gister bij l’Arret gegeten. Jammer dat ze alleen de standaard fris hebben, maar dat is nog op veel plekken zo dus prima. We kregen eerst wat brood wat echt heel erg droog was. Voorgerecht, hamachi tonijn met yuzu was erg lekker en zag er mooi uit. Daarna duurde het super lang voordat ons bord werd uitgehaald en dus ...

Lees hele review

Gister bij l’Arret gegeten. Jammer dat ze alleen de standaard fris hebben, maar dat is nog op veel plekken zo dus prima. We kregen eerst wat brood wat echt heel erg droog was. Voorgerecht, hamachi tonijn met yuzu was erg lekker en zag er mooi uit. Daarna duurde het super lang voordat ons bord werd uitgehaald en dus ook nog veel langer voordat het hoofdgerecht er aan kwam. Hoofdgrecht, hoender met polenta, was ook weer heel smaakvol en mooi opgemaakt. Tussendoor werden nog twee keer onze drankjes vergeten. Nagerecht, cheesecake, was ook erg lekker, maar een beetje uit balans. Er zat echt heel veel bevroren stukjes citrus en framboos op, waardoor je de heerlijke crème en cheesecake niet goed kon proeven én de temperatuur was pas na een minuut of tien aangenaam om te eten. Al met al het eten dus goed, (al vonden we het niet méér waard dan de prijs die we met de aanbieding betaald hebben) maar door de bediening gaan we hier eigenlijk niet terug komen.

M op 19 april 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Eten zag er prachtig uit en smaakte goed. Personeel was zeer vriendelijk.

Maaike Faber op 07 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant d'Arrêt

Keuken: Frans

Midden in het groene Alkmaarse Hout, vind je het bijzondere restaurant d'Arrêt. Het gebouw dat eens de oude gevangenis Schutterswei was, is verbouwd en herbergt nu hotel the Fallon en haar restaurant d'Arrêt. Een historische plek dus!

Chef Berend Sallows, bekend van eerder werk bij bijvoorbeeld Ciel Bleu en De Bourgondiër, heeft een heerlijk menu samengesteld om elke gast tevreden naar huis te laten gaan. In combinatie met de gastvriendelijke gastvrouwen en heren en de geweldige sfeer die dit oude pand met zich mee brengt, maakt dit restaurant een enorme aanrader!

Wil je ook van een heerlijke middag of avond komen genieten bij dit bijzondere restaurant?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Alkmaar e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden