Wat mensen zeggen over Blue Dog

Schrijf een review en deel je foto's

"Gewoon voortreffelijk!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Dit restaurant is in mei 2021 geopend en de jonge eigenaar heeft het goed voor elkaar. De kaart heeft voor elk wat wils. Aanraders zijn de tompouce met brie en de short- rib. Ook de zalm en tournedos waren prima. De Entourage is leuk en de bediening zeer attent en plezierig. Absoluut een plek om terug te komen!!

Quincy A op 18 augustus 2022

"Geen toprestaurant "
5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Kwaliteit van het restaurantweek menu was simpelweg teleurstellend. Het eten van de gasten die van de normale menukaart bestelde zag er beter / lekkerder uit. Er liep veel personeel maar desondanks vaak met lage glazen aan tafel gezeten en 2x moeten vragen waar het drankje bleef na het bestellen. Wel een mooi restaurant met een hele fijne sfeer.

Emmely op 08 april 2022
Geverifiëerd
Blue Dog Breda heeft gereageerd op 08 april 2022

Beste Emmely,

Wat jammer dat u zo een negatieve ervaring heeft gehad bij ons restaurant. Het personeel is aangesproken en geattendeerd op de punten. Ik hoop dat u nog een keer langs zou willen komen om ons nog een kans te geven om uw huidige mening te veranderen graag zou ik telefonisch verder nog met u in gesprek gaan om uw ervaring te bespreken. U kan ons bereiken op 0765253030

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Blue Dog

Keuken: Nederlands

Op de Karnemelkstraat in Breda vind je het mooie restaurant de Blue Dog. Laat je behandelen als koning of koningin en geniet van een heerlijke en gezellige middag of avond bij de Blue Dog.

Gastvrij, sociaal, loyaal en speels: dat zijn de eigenschappen van de Blue Dog! Zij zijn altijd blij je te zien en willen graag dat je je thuis voelt zodra je de Blue Dog binnenstapt. Veel mensen betekent natuurlijk veel smaken: de Blue Dog biedt dan ook een uitgebreide menukaart aan, in alle soorten en maten, met een geweldig gastvrije bediening.

Kom langs en maak lekker, gezellig en voordelig kennis met de Blue Dog!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden