Toros Argentinos

Argentijns / Steak |
6,7 (5 reviews)
80% aanbevolen

Argentijnse 3-gangen lunch € 24,95

Toros Argentinos

Argentijns / Steak |
6,7 (5 reviews)
80% aanbevolen

Argentijnse 3-gangen lunch € 24,95

Deal
Argentijnse 3-gangen lunch
€ 24,95

De beste Rijswijkse Argentijnse steaks proef je bij Toros Argentinos! Deze Argentijn is te vinden in het oude centrum van Rijswijk tussen de karakteristieke panden en winkels. De grill meester van Toros Argentinos grillt de malse steaks op houtskool zoals de steaks ook in Argentinië worden bereid. Wanneer het weer toelaat, kun je genieten van de Argentijnse gerechten op het tuinterras van het restaurant. Met een heerlijke zonnetje erbij waan je jezelf in Argentinië met gastvrijheid, Argentijnse lekkernijen en heerlijke dranken.

Doe eens Argentijns en geniet van een Argentijnse 3-gangen lunch bij het authentieke Toros Argentinos voor slechts € 24,95! De chef kan niet wachten om zijn grill voor jou en je gezelschap alvast op te warmen en jou zijn grill kunsten te laten zien én proeven!

Geniet van heerlijke steaks bij Toros Argentinos!

RESERVEER RESERVEER

Deal
Argentijns 3-gangen diner
€ 24,95

Bij Toros Argentinos proef je de beste Argentijnse steaks van heel Rijswijk! De Rijswijkse Argentijn is te vinden in het karakteristieke 'oude' hart van Rijswijk tussen de winkels. De grill meester van Toros Argentinos grillt de malse steaks op houtskool zoals de steaks ook in Argentinië worden bereid. Wanneer het weer toelaat, kun je genieten van de Argentijnse gerechten op het tuinterras van het restaurant. Met een heerlijke zonnetje erbij waan je jezelf in Argentinië met gastvrijheid, Argentijnse lekkernijen en heerlijke dranken.

Geniet van heerlijke Argentijnse gerechten met een Argentijns 3-gangen diner bij het authentieke Toros Argentinos voor slechts € 24,95! Een goed gevulde maag, daar zorgen ze bij Toros Argentinos wel voor!

Wanneer laat jij jezelf onderdompelen in de Argentijnse gastvrijheid en geniet je van de heerlijke steaks?

RESERVEER RESERVEER

Wat 5 mensen zeggen over Toros Argentinos

6.7 Gebaseerd op 5 reviews. 80% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Etentje Toros Argentinos"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Lekker gegeten. Uitstekende steak! Vriendelijke bediening.
Met korting betaalbaar.
Mayonaise €1 p.p. (wij aten dat niet) wordt in rekening gebracht bij het menu, dat vinden we niet klantvriendelijk.
De eetstoelen bij het raam zijn echt aan vervanging toe.

Miranda Sjouke op 09 februari 2023
Geverifiëerd

"Prima biefstuk, uitstraling zaak minder"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Lekkere biefstuk, prima service. Wijn in glas is matig (ze hebben wel goede in fles). De uitstraling van de zaak is wat goedkoop (oud meubilair, stickers op raam en lichtstrip?).

Sigrid Goedhart op 04 februari 2023
Geverifiëerd

"Ik zou zeker weer gaan"
8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

Het eten was lekker pittig
Een mooie grote stuk biefstuk

Henny van der Vegt op 31 juli 2022
Geverifiëerd
Nazrul heeft gereageerd op 31 juli 2022

Bedankt voor uw bezoek en tot het volgende keer.


"ik kom er niet graag "
4.0 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 3

De serveerster lastig te begrijpen. Zij begreep het concept niet en wat de bedoeling is. Wij hadden gereserveerd met de Douglas diner bon. Ze gaf geen ruimte om rustig te eten, ze bleef borden weghalen. Wij hadden gereserveerd voor drie. De derde persoon was onze dochter. Zij sloegen een volwassen menu aan. Dat wa...

Lees hele review

De serveerster lastig te begrijpen. Zij begreep het concept niet en wat de bedoeling is. Wij hadden gereserveerd met de Douglas diner bon. Ze gaf geen ruimte om rustig te eten, ze bleef borden weghalen. Wij hadden gereserveerd voor drie. De derde persoon was onze dochter. Zij sloegen een volwassen menu aan. Dat was onze fout. Vervolgens wordt er gezegd dat ze dan een menu krijgt voor dezelfde prijs, maar ze kwam met het kindermenu. Bij het afrekenen werd gedaan dat ze ons tegemoet zijn gekomen door ons niet te laten betalen voor het volwassen menu. Maar ze hebben 2 keer een volwassen menu aangeslagen en een kindermenu. Nergens was de €20,00 euro te bekennen. Er werd gezegd we slaan nu nu geen drie volwassen menu aan. Het scheelt op de rekening echter maar €5,00. We gaan er nooit meer heen.

Jubjan op 16 mei 2022
Geverifiëerd

7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Het eten was lekker

H Adams op 01 april 2022
Geverifiëerd
Nazrul heeft gereageerd op 01 april 2022

Dankjewel voor de bezoek bij TorosArgentinos en tot volgende keer.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Toros Argentinos

Keuken: Argentijns / Steak

In het zonnige Rijswijk, is het authentieke Zuid-Amerikaanse restaurant gevestigd: Toros Argentinos. Laat je verleiden door de prachtige gerechten; het heerlijke vlees wordt op traditionele weg gegrild, aangevuld door vele andere gerechten en ingrediënten.

Torros Argentinos is warm, intiem en toegankelijk voor iedereen die opzoek is naar kwaliteit in Rijswijk. Al is het of je zelf in Zuid-Amerika bent.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden