Rivers Marnemoende

Nederlands, Vis en zeevruchten |
7,7 (19 reviews)
74% aanbevolen

Wat 19 mensen zeggen over Rivers Marnemoende

7.7 Gebaseerd op 19 reviews. 74% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Bezoek 31 mei 2023"
4.0 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 5

Een prachtige plek met mooie gerechten, echter de bediening en service heeft het gehalte van een sportkantine.
Absoluut onder de maat met overigens keurige meisjes met helaas 0,0 opleiding en ervaring in het Horeca vak.
Hoe kunt u dergelijke medewerkster uw bedrijf laten degraderen tot genoemd gehalte.

Teus de Ruijter op 01 juni 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten aan t water!!"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Zeker bezoeken!

E.w Geffen op 29 mei 2023
Geverifiëerd

"Zondaglunch bij Rivers"
6.0 Keuken 8 | Service 3 | Sfeer 7

Het eten is echt prima, er staan goede mensen in de keuken, maar te weinig...En niet alleen in de keuken. Tussen aankomst en eerste aandacht van een medewerker drankje zat 20 minuten, tussen aankomst en voorgerecht meer dan een uur (dat werd heel aardig gecompenseerd door een gratis glas wijn). Tussen voorgerecht en...

Lees hele review

Het eten is echt prima, er staan goede mensen in de keuken, maar te weinig...En niet alleen in de keuken. Tussen aankomst en eerste aandacht van een medewerker drankje zat 20 minuten, tussen aankomst en voorgerecht meer dan een uur (dat werd heel aardig gecompenseerd door een gratis glas wijn). Tussen voorgerecht en hoofdgerecht 40 minuten. Best denkbaar om er een middag vullend programma van te maken, maar dat moet dan de keuze zijn van de gast, niet het gebrek aan personeel van de zaak. Wij hadden niet gerekend op een 3-gangen lunch die meer dan drie uur zou duren. Niet voldoende personeel? Meer betalen of meer sluiten, want op deze manier gooi je de naam van wat een prima keuken is te grabbel! En dan nog eens wat: We kwamen met een Douglas diner bon van € 20. De normale prijs van een driegangen-verrassingsmenu is € 37,50, maar als je met een bon komt is het ineens € 39,50. Dus die bon is ineens nog maar € 16 waard, als je met twee personen komt. Allemaal niet heel belangrijk, maar zorgt niet voor een aangename ervaring.

Wim op 09 mei 2023
Geverifiëerd

"Prijs kwaliteit erg slecht. "
3.3 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 4

Slecht...geen service.

el tolhuis op 01 mei 2023
Geverifiëerd

"Lekker maar traag"
8.0 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 9

Supervriendelijke ontvangst. Voor de lunch een driegangenmenu besteld. Kwam zeer traag op gang. Na een halfuur kwam het heerlijke voorgerecht. Driekwartier later het hoofdgerecht. De klok tikte en het dreigde een avondmaal te worden. Het dessert liet op zich wachten. Helaas genoodzaakt omwille van de tijd de vriende...

Lees hele review

Supervriendelijke ontvangst. Voor de lunch een driegangenmenu besteld. Kwam zeer traag op gang. Na een halfuur kwam het heerlijke voorgerecht. Driekwartier later het hoofdgerecht. De klok tikte en het dreigde een avondmaal te worden. Het dessert liet op zich wachten. Helaas genoodzaakt omwille van de tijd de vriendelijke bediening verzocht enige spoed te betrachten. Het dessert van de mooie afsluiting van een twee uur durende lunch. Iets te lang.

pjotr op 15 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in IJsselstein e.o.

Toon telefoonnummer

Over Rivers Marnemoende

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Rivers Marnemoende is gelegen in de jachthaven aan de Hollandse IJsel in IJselstein, in het Groene hart van de provincie Utrecht. De keuken werkt met verse streekproducten; volgens de filosofie van de chef voltooid dat de natuurlijke beleving van de gerechten en zowel van het restaurant.

Rivers Marnemoende is warm, intiem in een modern jasje, zowel in het interieur als op de kaart.

Wil jij ook voordelig en lekker kennismaken met de geweldige keuken van restaurant Rivers Marnemoende?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in IJsselstein e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden