Brasserie Bruis

Frans, Modern | €€ | Menu
8,5 (4 reviews)
75% aanbevolen

Wat 4 mensen zeggen over Brasserie Bruis

8.5 Gebaseerd op 4 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Aanrader! "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Een hele dikke aanrader! Fijn en persoonlijk bediend, mooi opgemaakte borden en alles zeer goed op smaak. Enige minpuntje waren de porties van het hoofdgerecht, die waren beduidend kleiner dan onze buren (die dezelfde gerechten hadden besteld, maar niet in restaurantweek - foto's zijn trouwens van voorgerecht)

Amanda Plooij op 11 september 2023
Geverifiëerd

"4 gangen verrassingsmenu"
6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

We hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan...

Lees hele review

We hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan veel beter. Op de rekening, die ik pas thuis nader bekeek, bleek dat er voor de salade en de frieten extra betaald moest worden.

Paul op 11 september 2023
Geverifiëerd

"Mooie gerechten in knusse setting"
8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Twee van de gerechten van het surprise menu waren boven verwacht niveau. Vleesgerecht was ok en kaasplankje was beetje minimalistisch en te standaard. Kortom gezellig gegeten tegen een wat te hoge prijs voor wat je ervoor kreeg en de setting: krap bemeten twee persoonstafeltje met harde houten stoel

Monique KRANENBURG op 10 september 2023
Geverifiëerd

"Uitstekend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk begin met mooie ceviche van zeebaars, keuze uit diverse bites en prachtig opgemaakte gerechten en een unieke Franse keuken die Haarlem mist. Wijnkaart is subliem. Gezellige zaak.

Thomas Groot op 02 september 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Bruis

Keuken: Frans, Modern

Midden in het authentieke centrum van Haarlem is het bruisende Brasserie Bruis te vinden. De kunsten van sterrenchef Jozua Jaring en Lucas Knoll, die eerder in sterrenrestaurant Ratatouille* heeft gestaan, hebben elkaar gevonden in het excentrieke Brasserie Bruis. Zij hebben de brasserie in een volledig nieuw jasje gestoken in de zomer van 2023 en hebben gewerkt aan excellente gerechten die worden aangevuld met excentrieke smaken van beide heren. Een imponerende wijnkaart, uitstekend eten met hoogwaardige producten in een laagdrempelige omgeving waardoor je alleen topkwaliteit ervaart in een brasserie met een ongedwongen sfeer!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden