Wat 4 mensen zeggen over Brasserie Bruis
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een hele dikke aanrader! Fijn en persoonlijk bediend, mooi opgemaakte borden en alles zeer goed op smaak. Enige minpuntje waren de porties van het hoofdgerecht, die waren beduidend kleiner dan onze buren (die dezelfde gerechten hadden besteld, maar niet in restaurantweek - foto's zijn trouwens van voorgerecht)
We hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan...
Lees hele reviewWe hadden met 2 een verrassingsmenu van 4 gangen besteld. Het eten was goed. De wachttijden tussen de gerechten was erg lang. Ongevraagd kregen wij bij het hoofdgerecht of eigenlijk bijna na het hoofdgerecht wat frieten en salade. De frieten waren van slechte kwaliteit, een deel zwart.De irish coffee was duur en kan veel beter. Op de rekening, die ik pas thuis nader bekeek, bleek dat er voor de salade en de frieten extra betaald moest worden.
Twee van de gerechten van het surprise menu waren boven verwacht niveau. Vleesgerecht was ok en kaasplankje was beetje minimalistisch en te standaard. Kortom gezellig gegeten tegen een wat te hoge prijs voor wat je ervoor kreeg en de setting: krap bemeten twee persoonstafeltje met harde houten stoel
Heerlijk begin met mooie ceviche van zeebaars, keuze uit diverse bites en prachtig opgemaakte gerechten en een unieke Franse keuken die Haarlem mist. Wijnkaart is subliem. Gezellige zaak.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
Over Brasserie Bruis
Midden in het authentieke centrum van Haarlem is het bruisende Brasserie Bruis te vinden. De kunsten van sterrenchef Jozua Jaring en Lucas Knoll, die eerder in sterrenrestaurant Ratatouille* heeft gestaan, hebben elkaar gevonden in het excentrieke Brasserie Bruis. Zij hebben de brasserie in een volledig nieuw jasje gestoken in de zomer van 2023 en hebben gewerkt aan excellente gerechten die worden aangevuld met excentrieke smaken van beide heren. Een imponerende wijnkaart, uitstekend eten met hoogwaardige producten in een laagdrempelige omgeving waardoor je alleen topkwaliteit ervaart in een brasserie met een ongedwongen sfeer!