Ron Gastrobar Indonesia Laren

Indonesisch | €€€
8,6 (14 reviews)
79% aanbevolen

Wat 14 mensen zeggen over Ron Gastrobar Indonesia Laren

8.6 Gebaseerd op 14 reviews. 79% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fantastisch Indonesisch zonder 1 rijstkorrel"
8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Ron zet absoluut een paar heerlijke gerechten neer. Op advies van de bediening het 3 gangen diner laten begeleiden met 1 extra voorgerecht per persoon. Wij hebben de blackbox besteld meer 3x2 voorgerechtjes. Allemaal erg lekker. Achteraf had de rendang wel geserveerd worden met wat rijstkorrels. Heerlijke wijnen ...

Lees hele review

Ron zet absoluut een paar heerlijke gerechten neer. Op advies van de bediening het 3 gangen diner laten begeleiden met 1 extra voorgerecht per persoon. Wij hebben de blackbox besteld meer 3x2 voorgerechtjes. Allemaal erg lekker. Achteraf had de rendang wel geserveerd worden met wat rijstkorrels. Heerlijke wijnen worden geserveerd, maar ik vind nog wel wat van 6, 50 voor een flesje water of 5 euro voor een simpel kopje thee.

V1nZend op 06 oktober 2022
Geverifiëerd

"Redelijk teleurstellend"
6.0 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 8

Wij waren al een tijd erg nieuwsgierig naar dit restaurant. Leuk en gezellig interieur, prima bediening. Het eten was opzich prima, maar de reden waarom ik erg teleurgesteld was, is dat je voor een 3 gangen menu (€ 39,50), geen rijst en groentes bij het hoofdgerecht krijgt. Ik had dus alleen een stuk vlees. Vooraf w...

Lees hele review

Wij waren al een tijd erg nieuwsgierig naar dit restaurant. Leuk en gezellig interieur, prima bediening. Het eten was opzich prima, maar de reden waarom ik erg teleurgesteld was, is dat je voor een 3 gangen menu (€ 39,50), geen rijst en groentes bij het hoofdgerecht krijgt. Ik had dus alleen een stuk vlees. Vooraf was dit ook niet verteld, maar ik verwacht voor dit bedrag dat dit in ieder geval inclusief een kommetje rijst met wat groentes zou zijn. Ook toen ik bij het afrekenen hier een opmerking over had gemaakt, werd er verteld: dat kunt u toch bijbestellen? Bijzonder.

Pat op 15 september 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten! "
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk eten!

Marlies Steenstraten op 21 mei 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten voor een nette prijs"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben hier gegeten tijdens de restaurantweek. De gerechten waren heerlijk en de bediening zeer vriendelijk. We komen zeker weer terug!

Carlo De Vroede (1 review) op 15 mei 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Eten was zeker goed , bediening was redelijk

Ewoud Reeser op 14 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Laren (Noord-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ron Gastrobar Indonesia Laren

Keuken: Indonesisch

Midden in de dorpskern aan de Brink in Laren is het Indonesische restaurant Ron Gastrobar Indonesia Laren gevestigd. Na het succes van de Amstelveense vestiging heeft Ron Blauw in Laren zijn nieuwe vestiging geopend. Van de drukte en gezelligheid van het dorp tot de rustige en tropische sferen van Indonesië in het restaurant.

Bij Ron Gastrobar Indonesia te Laren hebben ze Indonesische toppers weer op het menu staan: van de Daging Bakar tot een complete rijsttafel. Geniet van sensationele Indonesische streetfood met een heerlijk aperitief en laat je niet alleen verrassen door de smaken, maar ook door de ambiance.

Kom gauw langs bij Ron Gastrobar Indonesia in Laren en waan je in Indonesië!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Laren (Noord-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden