Mems - Brasserie du Levant

Frans, Klassiek, Vegetarisch | €€
8,9 (50 reviews)
94% aanbevolen

Verrukkelijk 5-gangen diner incl. wijnarrangement € 59,-

Mems - Brasserie du Levant

Frans, Klassiek, Vegetarisch | €€
8,9 (50 reviews)
94% aanbevolen

Verrukkelijk 5-gangen diner incl. wijnarrangement € 59,-

Deal
Verrukkelijk 5-gangen diner incl. wijnarrangement
€ 59,-

Het trendy restaurant Mems, gelegen in de trendy Amsterdamse wijk De Pijp, is de hotspot om te genieten van heerlijk eten samen met je familie of vrienden. Geniet van de heerlijke Oost Mediterraanse keuken die Mems hanteert. En genieten van het eten, dat gaat wel lukken. Bij Mems zeggen ze niet voor niets "Mems will feed you"!

De gerechten zijn niet alleen een lust voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog! De borden zijn fantastisch opgemaakt waar de kleuren uit het oog springen. En dat helemaal in een heerlijk ongedwongen jazzy sfeer.

Benieuwd naar de heerlijke gerechten van Mems? Dan heeft Mems - Brasserie du Levant een geweldig Verrukkelijk 5-gangen diner incl. wijnarrangement op het menu staan voor slechts € 59,-! De chef kan niet wachten om zich voor je uit te sloven met zijn lekkere recepten.

Wanneer schuif jij aan in dit trendy restaurant?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Deal
Smaakvol 6-gangen diner incl. wijnarrangement
€ 65,-

Heerlijk uit eten bij het trendy restaurant Mems in dé hippe wijk van Amsterdam: De Pijp. Het is dé hotspot om te genieten van heerlijk eten samen met je familie of vrienden. Geniet van de liefdevolle momenten samen met gezelschap en natuurlijk de heerlijke Oost Mediterraanse gerechten. Lekker eten bij Mems zit wel goed, ze zeggen ze niet voor niets "Mems will feed you"! De gerechten zijn niet alleen een lust voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog! De borden zijn fantastisch opgemaakt waar de kleuren uit het oog springen. En dat helemaal in een heerlijk ongedwongen jazzy sfeer.

Laat die smaakpapillen prikkelen met het heerlijke eten van Mems - Brasserie du Levant! Mems - Brasserie du Levant heeft een Smaakvol 6-gangen diner incl. wijnarrangement op het menu staan voor slechts € 65,-! Laat jezelf onderdompelen in de Oost Mediterraanse keuken zoals je nog nooit heb ervaren, Mems - Brasserie du Levant helpt je daar graag bij.

Wanneer mag Mems jouw tafel opmaken?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Wat 50 mensen zeggen over Mems - Brasserie du Levant

8.9 Gebaseerd op 50 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Good experience"
7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Good interesting twist to mediterranean cuisine, nice selection of wines with each course. Also good options for different dietary choices.

AG op 05 augustus 2022
Geverifiëerd

"Top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Uitstekende keuken! Gastvrij onthaal!

Dick Brz op 05 augustus 2022
Geverifiëerd

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit was onze tweede keer en weer hebben we heerlijk gegeten! Sfeer was goed, personeel was erg vriendelijk en zorgde voor de goede sfeer. Het eten was top!

Char op 31 juli 2022
Geverifiëerd

"SUPER YUM!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

ozkan and can were fantastic hosts - friendly, helpful and efficient. all dishes are super yummy. a bit more space between the tables will be great. definitely come back for more :-)

ANONIEM op 31 juli 2022
Geverifiëerd

"Mems heel goed"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Eten was erg goed en de bediening is heel
Vriendelijk, behulpzaam en goed.

Ugur Arat op 31 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Mems - Brasserie du Levant

Keuken: Frans, Klassiek, Vegetarisch

Midden in de trendy Amsterdamse wijk De Pijp is Brasserie Mems te vinden, en daar kennen ze maar één ding: Mems Amsterdam will feed you! Dat doen ze bij Mems met gerechten vanuit de harmonieuze klassieke keuken met een moderne touche. De gerechten zijn niet alleen een lust voor je smaakpapillen, maar ook voor het oog! De borden zijn fantastisch opgemaakt waar de kleur uit het oog springt.

Kom genieten bij de trendy Brasserie du Levant Mems en proef de jazzy sfeer waar je kunt genieten van de heerlijke gerechten en je gezelschap!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden