Gewoon Gouds

€€

Wat mensen zeggen over Gewoon Gouds

Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke avond op een goede plek"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

We zaten op de 1e verdieping aan het raam met uitzicht op de markt. Borden waren mooi opgemaakt, eten was goed (eendenborst en lamshaasjes) en porties voldoende. Tafels wel dicht op elkaar. Gasten ook dicht op elkaar. Had meer verspreid gekunt. Bediening was vriendelijk en snel. En de prijs-kwaliteit is in orde.

Hans Gathier op 30 maart 2023
Geverifiëerd

"Even uit eten met vader en zus"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Prima naar ons zin gehad. We kwamen voor het diner met de restaurantweek aktie. Alledrie heerlijk gegeten en fijne bediening.

Gejama op 23 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Toon telefoonnummer

Over Gewoon Gouds

Restaurant Gewoon Gouds is gelegen op de Markt in Gouda. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht over de gehele Markt en het monumentale stadhuis van de stad Gouda. Het restaurant is ontstaan doordat eigenaren Joost Zekveld en Jeroen Hendriksen hun kennis en passie voor de horeca gebundeld hebben. Ze zijn ook eigenaar van restaurant Gouds Glas.

Het bruisende restaurant serveert heerlijke internationale gerechten voor zowel lunch als diner. Er worden verse, lokale seizoensgerechten bereid die een hoofdrol spelen in de internationale keuken van het restaurant.

Wanneer kom jij genieten van de heerlijke gerechten van Gewoon Gouds?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Gouda e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden