luc. Utrecht

Amerikaans, Frans | €€
8,9 (38 reviews)
95% aanbevolen

Uitmuntend 4-gangen Chef's menu € 36,50

luc. Utrecht

Amerikaans, Frans | €€
8,9 (38 reviews)
95% aanbevolen

Uitmuntend 4-gangen Chef's menu € 36,50

Deal
Uitmuntend 4-gangen Chef's menu
€ 36,50

Midden in het centrum van Utrecht vind je Luc. Utrecht. Een plek waar eten, drinken en gezelligheid centraal staat en waar je zowel voor een lekkere lunch of een heerlijk diner welkom bent. Het geweldige keukenteam verwent je met een groot assortiment aan internationaal georiënteerde gerechten. Elk een genot voor je ogen als je smaakpapillen. De huiselijke ambiance, met het blauwgroene interieur en de vele planten, zorgt voor de perfecte setting om te genieten in een ongedwongen sfeer.

Wanneer kom jij kennismaken met de heerlijke keuken van luc. Utrecht?

RESERVEER RESERVEER

Wat 38 mensen zeggen over luc. Utrecht

8.9 Gebaseerd op 38 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk eten in casual restaurant "
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Eten was boven verwachting goed, mooie combinaties, porties waren ruim. Sfeer was casual, evenals de bediening, ontspannen.

Kok op 20 september 2023
Geverifiëerd

"Lekker en verassend"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

De gastheer was vriendelijk en attent. Het eten lekker, verassende combinaties en mooi gepresenteerd.

Rudi op 06 september 2023
Geverifiëerd

"Zeer aangenaam"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

We gingen voor restaurant week en hadden een 4 gangen menu. We hebben een kleine keuze verwacht. Uiteindelijk met een paar kleine aanpassingen is het gelukt. De sfeer was goed, echter was het hier en daar een beetje luid en de rook van buiten kwam naar binnen dat soms een onaangename geur gaf. De porties zijn goed. ...

Lees hele review

We gingen voor restaurant week en hadden een 4 gangen menu. We hebben een kleine keuze verwacht. Uiteindelijk met een paar kleine aanpassingen is het gelukt. De sfeer was goed, echter was het hier en daar een beetje luid en de rook van buiten kwam naar binnen dat soms een onaangename geur gaf. De porties zijn goed. Alle gerechten zijn iets dat niet snel thuis gemaakt wordt en dus een reden om uit te eten te halen. En de bediening was zeer behulpzaam. Samengevat een goede avond!! We hebben het gevoel gehad dat er snel uitgeserveerd werd, maar dat was bedrog omdat we er ons zo prettig voelden en de tijd omvloog.

Mark Loodewijk op 03 september 2023
Geverifiëerd

"Uitstekend"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk 4 gangenmenu gegeten, mooie smaken. Beetje jammer dat de frietjes wat laat bij het hoofdgerecht kwamen maar verder echt prima. Aardige bediening, en ook nog een dessert aangepast voor iemand die geen suiker gebruikt. Dat was goed gelukt, mede doordat we dat al bij de reservering hadden aangegeven waardoor de kok een beetje meer tijd had.

Harriet Joore (1 review) op 13 juli 2023
Geverifiëerd

"Prima restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten met prima bediening

Wim op 26 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over luc. Utrecht

Keuken: Amerikaans, Frans

Eten, drinken en gezelligheid, dat staat centraal bij luc. Utrecht midden in de binnenstad van Utrecht! Bij luc. serveren ze voor ieder dagdeel heerlijke gerechten, of het nu voor ontbijt, lunch, brunch of diner is, je bent altijd welkom! Ook voor een heerlijke borrel weten ze bij luc. jou wel te verwennen samen met je gezelschap. Op het menu staan internationaal georiënteerde gerechten die worden bereid door een geweldig keukenteam. De gerechten op de kaart zijn, net als de naam en het interieur, geïnspireerd op de cafés in Parijs en Amerikaanse diners. Het blauwgroene interieur en de vele planten creëren een huiselijk gevoel.

Wanneer kan jouw tafeltje gedekt worden bij luc.?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden