The Harbour Club Eindhoven

Aziatisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
7,7 (24 reviews)

"Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-diner menu € 77,50 € 70,-

The Harbour Club Eindhoven

Aziatisch, Frans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
7,7 (24 reviews)

"Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-diner menu € 77,50 € 70,-

Deal
"Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-diner menu
€ 77,50 € 70,-

The Harbour Club Eindhoven pakt helemaal uit en serveert een fenomenaal "Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-diner menu! Bij The Harbour Club Eindhoven kun je genieten van hoogstaande kookkunsten. Ontdek gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid en oog voor detail. Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Verwen jezelf nu all the way met de "Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-diner menu en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 77,50, maar voor slechts € 70,- per persoon!

Het team van The Harbour Club Eindhoven kan niet wachten om jou en je gezelschap te verwelkomen!

De menuprijs is per persoon.
Het menu is uitsluitend per twee personen te bestellen en betreft een shared dining-menu.

RESERVEER RESERVEER

Deal
Elegant 4-gangen Chef's diner
€ 52,50 € 44,50

Ervaar de elegante sfeer en subtiele maar verfijnde smaken bij The Harbour Club Eindhoven! The Harbour Club Eindhoven staat bekend om gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid en oog voor detail. Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Geniet van heerlijke oosterse gerechten met deze Elegant 4-gangen Chef's diner en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 52,50, maar voor slechts € 44,50 per persoon!

Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij The Harbour Club Eindhoven?

RESERVEER RESERVEER

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 65,- € 54,50

Geniet van hoogstaande kookkunsten in een exclusieve setting bij The Harbour Club Eindhoven! Een tikkeltje eigenwijsheid, oog voor detail en sensationele smaakcombinaties: bij The Harbour Club hebben ze het allemaal! Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Geniet van een heerlijke avond gevuld met oosterse gerechten met deze Fantastisch 5-gangen Chef's diner en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 65,-, maar voor slechts € 54,50 per persoon!

Luxueus dineren, bij The Harbour Club Eindhoven ben je aan het juiste adres!

RESERVEER RESERVEER

Deal
"Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-lunch menu
€ 77,50 € 70,-

The Harbour Club Eindhoven pakt helemaal uit en serveert een fenomenaal "Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-lunch menu! Het menu omvat parels van gerechten waar The Harbour Club bekend om staat.
Een tikkeltje eigenwijsheid, oog voor detail en sensationele smaakcombinaties: bij The Harbour Club hebben ze het allemaal! Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, taco's, seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Verwen jezelf nu all the way met de "Experience 10 years The Harbour Club Most Wanted"-lunch menu en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 77,50, maar voor slechts € 70,- per persoon!

Laat je culinair in de watten leggen bij The Harbour Club Eindhoven!

De menuprijs is per persoon.
Het menu is uitsluitend per twee personen te bestellen en betreft een shared dining-menu.

RESERVEER RESERVEER

Deal
Elegante 4-gangen Chef's lunch
€ 52,50 € 44,50

Bij The Harbour Club Eindhoven kun je genieten van hoogstaande kookkunsten. Ontdek gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid en oog voor detail. Het aanbod varieert van oesters, sushi/sashimi, tacos', seafood en heerlijke vlees- en visgerechten. Dit, in combinatie met de uitgebreide drankenkaart, zorgt voor een avond vol luxe. Het interieur is stijlvol en modern en zorgt voor de perfecte setting.

Geniet van heerlijke oosterse gerechten met deze Elegante 4-gangen Chef's lunch en laat je van begin tot eind verwennen. Reserveer nu je tafeltje niet voor € 52,50, maar voor slechts € 44,50 per persoon!

Wanneer kan The Harbour Club Eindhoven jouw tafeltje klaarmaken?

RESERVEER RESERVEER

Wat 24 mensen zeggen over The Harbour Club Eindhoven

7.7 Gebaseerd op 24 reviews. 63% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Prijs/kwaliteit een magere 6"
4.3 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 4

Prijs staat absoluut niet in verhouding met hetgeen je voorgeschoteld krijgt. Geen invalideparkeerplaats!

Annette Storimans op 16 september 2022
Geverifiëerd

"Teleurstellend"
5.0 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 5

Mooi restaurant, heerlijk eten maar als je niet met meerdere personen komt word je vergeten. Slechte service, niemand keek naar ons om. Rekening klopte niet stond veel te veel op. Restaurant is bedoeld voor een bepaalde groep mensen en als je daar niet toe behoort kun je het vergeten.

Jeanette Vd Broek op 15 september 2022
Geverifiëerd

"Geen keuze menu!"
3.7 Keuken 5 | Service 2 | Sfeer 4

Super mooi restaurant op een geweldige locatie….maar het 3 keuzemenu van €37,50 is geen keuze menu. Als je een ander gerecht wil moet je € 16 of € 18 bij betalen per gerecht. Je kunt het gerecht ook niet ipv. nemen , je betaald altijd dat extra. Dus hou je niet van vis moet je bijbetalen! Het zou wel netjes zijn dit...

Lees hele review

Super mooi restaurant op een geweldige locatie….maar het 3 keuzemenu van €37,50 is geen keuze menu. Als je een ander gerecht wil moet je € 16 of € 18 bij betalen per gerecht. Je kunt het gerecht ook niet ipv. nemen , je betaald altijd dat extra. Dus hou je niet van vis moet je bijbetalen! Het zou wel netjes zijn dit te vermelden op de site van restaurant week dat je extra bij moet betalen. Eten was lekker het toetje naar onze mening niet echt speciaal. Bediening was het niet met elkaar eens, kibbelend personeel is niet echt een visitekaartje voor je restaurant.

Lieke op 02 september 2022
Geverifiëerd

"DE Club ! "
6.3 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 7

Echt een super mooi aangekleed restaurant, daar is het echt zien en gezien worden!! 3 keuzemenu van €37,50 was in mijn ogen geen keuze menu. Als je een ander gerecht koos moet je € 16 of € 18 bij betalen per gerecht. Je kunt het gerecht ook niet ipv. nemen , je betaald altijd dat extra. Dus we zijn op de a la carte ...

Lees hele review

Echt een super mooi aangekleed restaurant, daar is het echt zien en gezien worden!! 3 keuzemenu van €37,50 was in mijn ogen geen keuze menu. Als je een ander gerecht koos moet je € 16 of € 18 bij betalen per gerecht. Je kunt het gerecht ook niet ipv. nemen , je betaald altijd dat extra. Dus we zijn op de a la carte kaart gaan kijken. Daar zagen we een mooi 7 gangen menu van €77.50 . Deze konden ze niet maken........heeel apart. Nou weer de kaart erbij. De gerechten die wij gekozen hebben waren lekker. Ik weet niet of ik nog eens terugkom. Voor zo'n mooie club kun je ook beter bediendend personeel neer zetten die kennis van zaken heeft.
Gr. Gonneke

Gonneke Kroezen op 02 september 2022
Geverifiëerd

"Mwah"
4.0 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 3

Mensen lokken met goedkoop menu en dan met de drank leegtrekken

Eters op 02 september 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over The Harbour Club Eindhoven

Keuken: Aziatisch, Frans, Vis en zeevruchten

In Eindhoven met uitzicht over de Kaperdonkse plas ligt het gloednieuwe restaurant van de welbekende The Harbour Club. Geniet van lunch, diner en heerlijke wijnen in de prachtige langgevelboerderij. The Harbour Club Eindhoven verzorgd een gigantische ruimte met grote bar, een open keuken, inloop wijnkast, serre-restaurant, terras en ook nog een aquarium met schaal-en schelpdieren. Maar uiteraard zijn de hoogstaande kookkunsten en overheerlijke drankjes dé ultieme reden om van een heerlijke lunch of diner te genieten bij The Harbour Club in Eindhoven.

Wanneer kom jij genieten van de exclusiviteit en culinaire gerechten die The Harbour Club biedt?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden