LETS Restaurant

Frans, Vis en zeevruchten | €€€ | Menu
8,7 (10 reviews)
90% aanbevolen

Wat 10 mensen zeggen over LETS Restaurant

8.7 Gebaseerd op 10 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een voorbeeld van klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en smakelijkheid!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vanaf het welkom heten en aannemen van de jassen bij aankomst tot het aanreiken van de jassen bij vertrek: keurig, vriendelijk en bovenal heel erg lekker!
De prijs is zeker passend, maar bij een glas wijn uit een "open fles" o.i. wel op het randje.

Frans Bergen op 26 maart 2023
Geverifiëerd
Team LETS heeft gereageerd op 28 maart 2023

Bedankt voor het plaatsen van de review. Fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad. Wij hopen u nog een keer te mogen ontvangen.


"Tegenvaller"
6.0 Keuken 5 | Service 6 | Sfeer 7

We kregen een 4-gangen menu voor 59,50. We deden mee aan de restaurantweekactie. Vaak heb je dan een actiemenu tegen een leuker prijsje en wordt er extra werk van gemaakt. Hier kregen we exact hetzelfde menu voor exact dezelfde prijs als wat er normaal op de kaart staat. Vis was niet helemaal gaar en hoeveelheden zo minimaal dat we met honger naar huis gingen.

CH op 19 maart 2023
Geverifiëerd
Miriam heeft gereageerd op 19 maart 2023

Beste Corien Hoogendoorn,
Bedankt voor uw review. Normaal gesproken gaan we alleen in op feedback die ook daadwerkelijk gegrond is. Maar voor u, Corien, zal ik een uitzondering maken. De prijs van een 4 gangen menu op de kaart is 68,50, dit betekend dat u een lagere prijs heeft betaald voor het menu van diningcity. Vervolgens heeft u wel degelijk een ander menu gehad dan ons reguliere (regelmatig wisselende) menu. Ben ook benieuwd hoe u aan deze bewering komt.... 3 tafeltjes naast uw tafel zat een gezelschap dat ook via diningcity heeft gereserveerd, u heeft dus wel hetzelfde menu ontvangen als dit gezelschap. Uitgezonderd van het dessert ivm de rauwe noten. U heeft dus niet exact hetzelfde menu en ook niet voor exact dezelfde prijs ontvangen.
Wanneer er een gerecht niet naar wens is, dan horen wij dat altijd heel graag en doen wij er ook alles aan om de gast hierin tegemoet te komen.
Wij wensen u een fijne en positieve dag toe!
Hartelijke groeten Miriam (en het gehele team uit de keuken en bediening)


"Let's do it!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten en gedronken in een fijne sfeer met een goede bediening. Top!

Willy Cooke op 19 maart 2023
Geverifiëerd
Team LETS heeft gereageerd op 19 maart 2023

Hartelijke dank voor uw leuke reactie, fijn om te horen dat het allemaal naar wens is geweest! Wij hopen jullie snel nog een keer te mogen ontvangen. Nog een fijne dag gewenst!


"Buitengewoon lekker gegeten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Echt heel lekker gegeten bij LETS. Heel bijzonder hoe de gerechten door de chef met zo veel smaak worden samengesteld, formidabel! De sfeer in het restaurant is warm, de zit is goed, de bediening klantgericht. Al met al een heel plezierige kennismaking met dit fijne restaurant in Oosterbeek.

Gerald Horst op 12 maart 2023
Geverifiëerd
Team LETS heeft gereageerd op 19 maart 2023

Dank u voor uw leuke reactie, fijn dat het allemaal naar wens is geweest! Wij wensen jullie een mooie dag en hopen u snel weer te mogen ontvangen!


"Heerlijk gegeten"
7.7 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een mooie zaak.
Bediening kan beter door meer aandacht te besteden aan de klant en het gevoel te geven dat die er voor hen zijn.
Wel aanrader om te gaan eten

Bermar op 11 maart 2023
Geverifiëerd
Miriam heeft gereageerd op 20 maart 2023

Bedankt voor uw review. Fijn dat het eten en de ambiance naar wens was. Uw feedback mbt de bediening nemen we ter harte en bespreken wij in ons team. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Toon telefoonnummer

Over LETS Restaurant

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

"Love, Eat, Taste & Smile": Daar staat het Oosterbeekse LETS Restaurant voor. Bij LETS proef je de liefde die in de gerechten worden gestopt. Chef Mark Minkman heeft jarenlange ervaring opgedaan bij diverse Michelin restaurants alvorens hij in Oosterbeek zijn eigen restaurant heeft opgezet. Verliefd werd hij op het karakteristieke pand waar nu zijn droom verwezenlijkt wordt. Vanuit de Franse keuken wordt de basis gelegd in de gerechten van Mark Minkman en zijn keukenbrigade. Her en der worden de gerechten aangevuld met internationale accenten en met passie niet te vergeten. Door de open keuken kun je de keukenbrigade zien zwoegen voor het allerlekkerste gerecht met de allerbeste ingrediënten. Voor de echte fijnproever is LETS dé plek om kennis te maken met fenomenale gerechten en perfect uitgekiende wijnen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden