Odille

Frans | €€ | Menu
10,0 (9 reviews)
100% aanbevolen
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Odille

Wat 9 mensen zeggen over Odille

10.0 Gebaseerd op 9 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Subliem!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles klopt! Van de zeer gastvrije ontvangst, de opbouw van de amuses en gerechten, de bijpassende wijnen, de sfeervolle inrichting en unieke open keuken. Het personeel geeft de finishing touch. Absoluut ster-waardig.

Karlijn Dapper op 22 september 2023
Geverifiëerd

"Absoluut top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden de eer en het genoegen om als eerste van het nieuwe verrassingsmenu te mogen genieten.
En genoten hebben we!
De smaakpapillen trilden een uur later nog na van plezier.

Bert Ernest op 09 september 2023
Geverifiëerd

"Lunch 28 april"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een hartelijke ontvangst werden we naar onze tafel begeleid. We kregen een alcoholvrije chartreuse om onze smaak te neutraliseren. Vervolgens een heerlijke Cremant met amuses. De rest van de gangen waren super lekker in combinatie met passende wijnen. Ook de verschillende soorten brood en boter waren top. Doordat...

Lees hele review

Na een hartelijke ontvangst werden we naar onze tafel begeleid. We kregen een alcoholvrije chartreuse om onze smaak te neutraliseren. Vervolgens een heerlijke Cremant met amuses. De rest van de gangen waren super lekker in combinatie met passende wijnen. Ook de verschillende soorten brood en boter waren top. Doordat de tafels rond de open keuken staan kun je meekijken en zie je de keukenbrigade in alle rust koken voorje. De koks komen ook aan tafel uitleg geven. Bediening is heel relaxed. Als afsluiting nog koffie met heelijke friandise. Kortom een mooie zaak met heel enthousiaste mensen. Komen zeker een keer terug.

Rob Aerts op 29 april 2023
Geverifiëerd

"ons bezoek aan odille donderdag 6 april 2023"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

was fantastisch. Ben blij dat ik nog alles heb kunnen zien en beleven. alles, maar ook allles tot zijn puntjes. Hebben een fantatisch werk gedaan.
nu genieten, please be happy. fuerte abrazo en tot de volgende ontmoeting hier op mallorca.

joep raymakers op 10 april 2023

"Ster allures ⭐⭐"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ster allures ⭐⭐:
Vanavond heerlijk gegeten bij Odille Restaurant in Sint-Oedenrode, mooie en origineel ingerichte ambiance, geïnspireerd op Salvador Dali, zeer hoogwaardig afgewerkt restaurant. Eigen ontworpen servies. Maar dat niet alleen, een origineel menu die slechts alleen wat hoofdlijnen uiteenzette wat je di...

Lees hele review

Ster allures ⭐⭐:
Vanavond heerlijk gegeten bij Odille Restaurant in Sint-Oedenrode, mooie en origineel ingerichte ambiance, geïnspireerd op Salvador Dali, zeer hoogwaardig afgewerkt restaurant. Eigen ontworpen servies. Maar dat niet alleen, een origineel menu die slechts alleen wat hoofdlijnen uiteenzette wat je die avond te wachten stond. Dat werd geserveerd door verschillende koks en serveersters en eigenaar en eigenaresse. Een boeiend verhaal, teveel omdat bij elke gerecht te onthouden. Maakt niet uit de gangen waren uitgebreid smaakvol en zagen er tot in perfectie gedecoreerd uit. De wijnen waren smaakvol.
Kortom een aanwinst voor Rooi en verder dan Rooi.

Maarten Kaskens op 02 april 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Oedenrode e.o.

Toon telefoonnummer

Over Odille

Keuken: Frans

Heerlijke gerechten met rijke smaken: dat is waar Odille in Sint-Oedenrode letterlijk en figuurlijk voor staat! Dompel jezelf onder in de wereld van Odille waar je keer op keer wordt verrast met vakmanschap voor fenomenale fine dining-gerechten. In een ongedwongen sfeer geniet je van de creativiteit van chef Evens en sommelier Bloem. De termen, vakmanschap, vernieuwing, duurzaamheid gaan gepaard met eerlijke -en pure ingrediënten. Wanneer kom jij genieten van Brabantse gastvrijheid en verfijnde gerechten?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Sint-Oedenrode e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden