Odille

Frans | €€ | Menu
10,0 (3 reviews)
100% aanbevolen

Geweldige 4-gangen all-in lunch € 128,- € 118,-

Odille

Frans | €€ | Menu
10,0 (3 reviews)
100% aanbevolen

Geweldige 4-gangen all-in lunch € 128,- € 118,-

Deal
Geweldige 4-gangen all-in lunch
€ 128,- € 118,-

Geniet van hoogstaande en culinaire gerechten bij Odille in het Brabantse Sint-Oedenrode. Odille is Frans voor rijk en rijkdom, dit nemen chef Evens en sommelier Bloem letterlijk: bij Odille serveren ze gerechten en wijnen die rijk zijn aan pure en verfijnde smaken waar puur vakmanschap aan vooraf is gegaan. Chef Evens weet als geen ander hoe hij zijn gasten moet verrassen met zijn fenomenale gerechten. Evens kiest bewust voor producten uit het groene hart van de Meijerij. Hier werken vaklieden gepassioneerd aan de heerlijke duurzame gerechten. Sommelier Bloem heeft de excentrieke wijnen zorgvuldig uitgezocht en doet haar gasten keer op keer verbazen op een heerlijk gecreëerd moment.

Odille opent op 1 maart haar deuren en jij kunt kennismaken met deze verfijnde Franse keuken. Speciaal voor de gasten van Diningcity serveren chef Evens en sommelier Bloem een Geweldige 4-gangen all-in lunch ! Met 8% korting kun je voor slechts € 118,- aanschuiven!

Laat je verrassen door de nieuwe en verfijnde smaken van Odille, reserveer nu jouw tafeltje!

RESERVEER RESERVEER

Wat 3 mensen zeggen over Odille

10.0 Gebaseerd op 3 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Echt fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij een geweldige middag beleeft in Sint-Oedenrode! Deze prachtige, vernieuwende zaak onder leiding van Lotte en Casimir is een echte beleving te noemen. De tijd staat echt even stil, je wordt geheel culinair in de watten gelegd in een ongedwongen sfeer met kundig en zeer vriendelijk personeel. Geopend si...

Lees hele review

Wat hebben wij een geweldige middag beleeft in Sint-Oedenrode! Deze prachtige, vernieuwende zaak onder leiding van Lotte en Casimir is een echte beleving te noemen. De tijd staat echt even stil, je wordt geheel culinair in de watten gelegd in een ongedwongen sfeer met kundig en zeer vriendelijk personeel. Geopend sinds 1 maart, wauw!, bewonderenswaardig wat ze nu al neerzetten! Chapeau!
Jullie hebben er vaste klanten bij!

Judith op 09 maart 2023

"Lunchen op top niveau "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig nieuw restaurant in Sint Oedenrode. Vernieuwende formule op sterrenniveau. Écht open keuken in het midden van het restaurant waar chef Casimir met zijn brigade de sterren van de hemel kookt terwijl je als gast toekijkt. Mooie gerechten geserveerd door een professionele bediening.

Dick van de Aa op 08 maart 2023

"Heerlijke aanwinst in St. Oedenrode"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Afgelopen week heerlijk gelunched in het nieuwe restaurant. Alles klopte, het eten was overheerlijk en de bijpassende wijnen waren een uitstekende match.
Ik kom zeker nog eens terug!

Nick op 08 maart 2023

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint-Oedenrode e.o.

Toon telefoonnummer

Over Odille

Keuken: Frans

Heerlijke gerechten met rijke smaken: dat is waar Odille in Sint-Oedenrode letterlijk en figuurlijk voor staat! Dompel jezelf onder in de wereld van Odille waar je keer op keer wordt verrast met vakmanschap voor fenomenale fine dining-gerechten. In een ongedwongen sfeer geniet je van de creativiteit van chef Evens en sommelier Bloem. De termen, vakmanschap, vernieuwing, duurzaamheid gaan gepaard met eerlijke -en pure ingrediënten. Wanneer kom jij genieten van Brabantse gastvrijheid en verfijnde gerechten?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Sint-Oedenrode e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden