Kim's Kitchen Zaltbommel

Aziatisch, Thais | | Menu
8,6 (24 reviews)
92% aanbevolen

Smaakvol 3-gangen Chef's diner € 29,95

Kim's Kitchen Zaltbommel

Aziatisch, Thais | | Menu
8,6 (24 reviews)
92% aanbevolen

Smaakvol 3-gangen Chef's diner € 29,95

Deal
Smaakvol 3-gangen Chef's diner
€ 29,95

Maak kennis met Kim's Kitchen Zaltbommel en laat je verwelkomen met Sawasdee khap wat 'goedendag' betekent in het Thais. Geniet van heerlijke gerechten uit Thailand alsof het op de hoek ligt maar dan in het Gelderse Zaltbommel. De Thaise keuken wordt geroemd om de variatie aan kruiden, specerijen en unieke smaakbelevingen. Bij Kim's Kitchen weten ze dit te gebruiken om de meest smaakvolle gerechten te maken. Speciaal voor DiningCity serveert Kim's Kitchen Zaltbommel nu een Smaakvol 3-gangen Chef's diner.

Reserveer nu jouw tafel voor maar € 29,95 per persoon!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Deal
Heerlijke 3-gangen Chef's lunch
€ 26,95

Maak kennis met Kim's Kitchen Zaltbommel en laat je verwelkomen met Sawasdee khap wat 'goedendag' betekent in het Thais. Geniet van heerlijke gerechten uit Thailand alsof het op de hoek ligt maar dan in het Gelderse Zaltbommel. De Thaise keuken wordt geroemd om de variatie aan kruiden, specerijen en unieke smaakbelevingen. Bij Kim's Kitchen weten ze dit te gebruiken om de meest smaakvolle gerechten te maken. Speciaal voor DiningCity serveert Kim's Kitchen Zaltbommel nu een Heerlijke 3-gangen Chef's lunch.

Reserveer nu jouw tafel voor maar € 26,95 per persoon!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER

Wat 24 mensen zeggen over Kim's Kitchen Zaltbommel

8.6 Gebaseerd op 24 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"De thay"
6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

Het eten was goed en lekker, tussen het eerste drankje en het eten zat wel veel tijd 40 minuten, maar verder was het prima

Hans Verhoeven op 18 september 2023
Geverifiëerd
Bert van Hees heeft gereageerd op 19 september 2023

Fijn dat u het eten waardeerde. Ben me er niet van bewust dat het 40 minuten heeft geduurd. En de sfeer, tja, daar kan ik weinig aan veranderen. Locatie is in Thaise stijl ingericht en er staat Thaise rustige muziek aan.. Hopelijk weerhoudt het u er niet van nog eens een bezoek te brengen aan ons.


"Lekker"
5.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 3

Niet bijzonder

Yvonne op 09 september 2023
Geverifiëerd
Bert van Hees heeft gereageerd op 19 september 2023

Als titel schrijft u "lekker" en bij de omschrijving vermeldt u "niet bijzonder". Dat kan ik eerlijk gezegd niet matchen. Wij gebruiken uitsluitend verse producten, die we zelf snijden, marineren e.d. en alles wordt door Kim op traditioneel Thaise wijze bereid. Uiteraard alles van eerste klasse kwaliteit.


"Kim’s kitchen"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Met Kim die alles traditioneel kookt, Heerlijk gegeten!

Jeanet Van den Wildenberg op 06 september 2023
Geverifiëerd
Bert van Hees heeft gereageerd op 06 september 2023

Dank voor demooie recensie. Fijn dat jullie genoten hebben van Kim´s gerechten. Graag nog eens tot ziens bij Kim´s Kitchen Zaltbommel.


"Genieten in een gemoedelijke sfeer!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van de heerlijke authentieke gerechtjes en gerechten die Kim en Bert ons voorschotelden. In Kim's Kitchen nemen ze nog alle tijd om een praatje te maken met de gasten. We voelden ons hier meer dan welkom!

José en gezin op 27 augustus 2023
Geverifiëerd
Bert van Hees heeft gereageerd op 27 augustus 2023

Fijn dat het jullie zo goed gesmaakt heeft en dat jullie onze gastvrijheid zoop prijs stelden. Wij zijn van mening dat een avondje uit een totaal moet zijn van lekker en goed eten en drinken, maar ook een huiselijk gevoel moet zijn. Graag van harte welkom een volgende keer.


"Heerlijk gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten bij dit vriendelijke echtpaar in Zaltbommel

Daniël Schoenmakers op 21 augustus 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zaltbommel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kim's Kitchen Zaltbommel

Keuken: Aziatisch, Thais

Sawasdee khap betekent goedendag in het Thais en daarmee verwelkomen ze je ook van harte bij Kim's Kitchen in Zaltbommel! Geniet van heerlijke gerechten uit Thailand alsof het op de hoek ligt maar dan in het Gelderse Zaltbommel. De Thaise keuken wordt geroemd om de variatie aan kruiden, specerijen en unieke smaakbelevingen. Bij Kim's Kitchen weten ze hoe ze jou de ultieme smaakbeleving kunnen laten ervaren. Gastvrouw en kokkin Kim weet als geen ander hoe zij Thaise kookkunsten kan vertalen naar smakelijke gerechten. Wanneer kom jij kennismaken met Kim en haar kookspecialiteiten?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zaltbommel e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden