SUPPER Intimate

Modern |

Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) € 27,50

SUPPER Intimate

Modern |

Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) € 27,50

Deal
Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze)
€ 27,50

Ontdek de geheime cocktailbar van Amsterdam. SUPPER Intimate is de perfecte plek om samen met je vrienden te genieten van unieke handgemaakte cocktails en heerlijke bites. SUPPER Intimate heeft een menu vol met kenmerkende cocktails die zeker in de smaak zullen vallen, elk daarvan is gecombineerd met een bijpassende bite om de smaken te versterken. Toegang krijgen tot deze cocktailbar kan alleen met een speciale code die elke week veranderd, deze krijg je op de dag zelf toegestuurd via een persoonlijke WhatsApp message. Eenmaal binnen wordt je getrakteerd op een werkelijk ongeëvenaarde drink ervaring!

Geniet waanzinnig goed van deze Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) voor slechts € 27,50!

Wanneer kom jij genieten van de Exclusieve SUPPER Cocktail ervaring (2 cocktails incl. 2 bites naar keuze) bij restaurant SUPPER?
De lobster taco is niet inbegrepen, hierbij wordt een meerprijs van €4 gerekend.

RESERVEER RESERVEER

Wat mensen zeggen over SUPPER Intimate

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over SUPPER Intimate

Keuken: Modern

Supperclub is meer dan een restaurant: een gallery, een club en een bar, het is het allemaal ineen! Het is een ontmoetingspunt waar gelijkgestemden elkaar vinden en aan het einde van de nacht met een verhaal naar huis gaan. Supper Intimate is een geheime cocktailbar waar je zintuigen worden geprikkeld. Een intieme, sfeervolle en luxe cocktailbar gelegen in het centrum van Amsterdam. Een menu vol creatieve signature cocktails gecombineerd met bijpassende bites. Een ontspannen sfeer met old-skool RnB-muziekvibes.

Supper Intimate biedt met haar geweldige cocktails de gelegenheid deze artistieke synergie te onderzoeken en alle zintuigen te prikkelen. Kijk, ruik, hoor en proef Supper Intimate zoals je nergens anders ervaart!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden