Culinaire Sales stagiaire

Opzoek naar een gave Culinaire Sales stage? Dan is deze meewerkstage in Sales en Accountmanagement iets voor jou, lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
DiningCity is de toonaangevende restaurant website van Nederland.

Je kent ons van de zeer succesvolle Nationale Restaurant Week. Naast dit fantastische event biedt Diningcity o.a. restaurant deals aan bij de beste Michelin sterrenrestaurants. Daarnaast zijn we onlangs een nieuw streaming platform begonnen, een soort van Netflix meets Tedx waarbij wij unieke Masterclasses aanbieden van Michelinsterren Chefs: www.cheflix.nl.

Ons hoofdkantoor voor Nederland en België is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast bestaan er vestigingen in Kaapstad, Singapore, Shanghai en Hong Kong.

In Amsterdam werken we met een team van 20 enthousiaste foodies aan de allerbeste service voor onze restaurants en hun gasten. Onze bedrijfscultuur is informeel en jong met een platte organisatiestructuur. Duidelijke communicatie intern en extern staat bij ons hoog aangeschreven. Net als hospitality in de breedste zin van het woord, naar onze gasten én naar elkaar. De mentaliteit is gedreven met een hoge focus op het behalen van targets, maar ook op teamwork én fun! De werkvloer is hier een leuke plek om te zijn!

Wat zoeken we?
Ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus? Wil je werken in een gedreven, jong en enthousiast team en bedrijf? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Als stagiair ondersteun je het gehele team in Sales en Accountmanagement activiteiten. Je wordt onderdeel van het Sales team en houd je bezig met diverse Sales gerelateerde activiteiten. Je gaat meewerken aan het Restaurant Week en werkt met verschillende externe partners zoals Nespresso, Air Miles en Blokker. Je wordt het aanspreekpunt voor restaurateurs en gasten en gaat het sales team ondersteunen.

De ideale Stagiair...
+ Is leergierig en ambitieus.
+ Is commercieel, doener met lef en resultaatgericht.
+ Wil het verschil maken.
+ Niet bang voor een uitdaging.
+ Spreekt zowel uitstekend Nederlands als Engels (Frans is een pre).
+ Is zeer zelfstandig, representatief, commercieel en bovenal ondernemend.

Wat er voor jou op het menu staat...
+ Een lekkere stagevergoeding.
+ De kans om veel te leren in een dynamisch team.
+ Een gezellig en jong team.
+ Gezellige wekelijkse borrels op ons kantoor in Amsterdam.
+ De beste culinaire tips.

Ja, ik wil graag aan tafel komen…..
Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een pakkende motivatie te sturen naar hr@diningcity.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Emma Cruwys via 020 486 67 29.

Soort dienstverband: Stage

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden