Knife fork icon red

Sales & Accountmanager Vlaanderen, Belgie

Hallo tafelgenoot in spé!

Houd jij ook van lekker uit eten gaan? Ben jij altijd op zoek naar nieuwe en goede restaurants en kijk jij uit naar een mooie uitdagende functie in Amsterdam/ België? Dan is deze Accountmanagement functie jouw nieuwe baan!

Wie zijn wij:
DiningCity is hét innoverende platform dat (top)restaurants en gasten samenbrengt. Het is onze missie om middels ons platform en ons aanbod aan culinaire concepten gasten zodanig te inspireren dat de keuze snel gemaakt is om heerlijk uiteten te gaan!

Je kent ons van de zeer succesvolle Nationale Restaurant Week (Nederland en Belgie). Naast dit fantastische event biedt Diningcity o.a. restaurant deals aan bij de beste Michelin sterren restaurants.

Ons hoofdkantoor voor Nederland en België is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast bestaan er vestigingen in Kaapstad, Singapore, Shanghai en Hong Kong.

In Amsterdam werken we met een team van 25 enthousiaste foodies aan de allerbeste service voor onze Benelux restaurants en hun gasten. Onze bedrijfscultuur is informeel en jong met een platte organisatiestructuur. Duidelijke communicatie intern en extern staat bij ons hoog aangeschreven. Net als hospitality in de breedste zin van het woord, naar onze gasten én naar elkaar. De mentaliteit is gedreven met een hoge focus op het behalen van targets, maar ook op teamwork én fun! De werkvloer is hier een leuke plek om te zijn!

Wat zoeken we:

Voor onze verschillende succesvolle concepten en projecten in België, hebben wij de fijne functie van Accountmanager beschikbaar, specifiek voor Vlaanderen. Wij zoeken daar iemand met de Vlaams Belgische nationaliteit voor een optimaal contact met onze klanten daar.

In deze functie werk je met het sales team om van elk event en project een nog groter succes te maken. Je werkt nauw samen met nieuwe en bestaande restaurants in Vlaams (en evt. Franstalig) België en bespreekt de meest optimale vormen van samenwerking op basis van wensen en behoeften.
Je bent verantwoordelijk voor je persoonlijke targets en krijgt een grote zelfstandigheid om je targets te behalen waarbij telefonisch contact en restaurant bezoeken elkaar in een goede balans afwisselen.

Je werkzaamheden:
* Accountmanagement en nieuwe sales voor restaurants in Vlaanderen, België
* Begeleiden van en samenwerken met je collega's van sales voor events
* Samenwerking met mooie merken en interessante partners

De ideale tafelgenoot:
* Heeft ervaring (>2 jaar) als Accountmanager in een sales gedreven omgeving, bij voorkeur in een horeca omgeving

* Heeft de Belgische nationaliteit

* Is zeer commercieel

* Schuwt het niet om nieuwe klanten te benaderen

* Communiceert makkelijk telefonisch

* Is zelfstandig & representatief

* Heeft kennis van / ervaring in de restaurantbranche (weet bijv. dat Michelin niet alleen banden verkoopt)

* Heeft humor!

Wat er voor jou op het menu staat...
* Marktconform salaris
* Uitdagende bonusregeling
* Zelfstandige & flexibele indeling van je werkweek

* Dagelijks werkzaam in een resultaatgericht en gezellig team
* Altijd de allerbeste restaurant tips!

Ja, ik wil graag aan tafel komen…..

Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een pakkende motivatie brief te sturen naar hr@diningcity.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met HR (Tanya van Wilgenburgh) op: 020 486 67 29.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden